0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απολυτα λογικο να εισαι απογοητευμενη.Εγω βασικα ειμαι αηδιασμενη.Και για ολα αυτα που συμβαινουν με αυτο το υπουργειο,και που ολοι ξερουμε,αλλα και για κατι που εμαθα σημερα.Απο προσωπικη πηγη.Δηλαδη συναδελφος στο σχολειο μου,μου ειπε για πολυ στενη της φιλη σε σχεση με τις μεταταξεις.Η φιλη της λοιπον,ειχε κανει αιτηση στις υποχρεωτικες.Ειχε κανει ακριβως αυτο που εκαναν παρα πολλοι.Εβαλε πρωτη προτιμιση εκει που ηθελε,και δευτερη προτιμιση στον νομο που υπηρετει τωρα.Υπηρετουσε δηλαδη.Στον νομο της β/θμιας της .Οπως ολοι καταλαβαμε,οταν δηλωνες τον νομό που υπηρετεις στην β/θμια..εκει σε εβαζαν κατευθειαν.Ακομα και αν ηταν δευτερη επιλογη σου.Οπως εγινε σε ολους απο οτι ειδαμε,την εβαλαν στον νομο που υπηρετουσε ηδη,οταν ηταν στην β/θμια.Ε...πηγε στον γραμματεα του υπουργου,κλαφτηκε ασυστολως,μιλαμε στην κυριολοξια εκλαιγε..και της εκαναν το χατηρι.Τελικα πηγε στον νομο που ηθελε.Ήταν αν καταλαβα καλα στις περιφημες τροποποιησεις(και αναρωτιομασταν ολοι,μα τι ειναι αυτες οι τροποποιησεις;Δεν ειχε κανει καν ενσταση δηλαδη.Απλως κλαφτηκε.Και λεω,αν σε ΟΛΟΥΣ οσους ειχαν βαλει δευτερη επιλογη τον νομό που υπηρετουσαν στην β/θμια,και τους πηγαν αυτοματα εκει...,τελικα τους πηγαιναν στην πρωτη,θα ελεγα οκ..καταλαβαν το λαθος τους και επραξαν δικαια για ΟΛΟΥΣ.Εδω ομως τι βλεπουμε;Οτι δικαιωνεται αυτος που παει στο υπουργειο και κλαιγεται.Χωρις καν να εχει κανει ενσταση.Ειναι δικαια αντιμετωπιση αυτη για ολους;Δηλαδη αυτος που εχει αξιοπρεπεια και περιμενει να δικαιωθει με την τυπικοτητα..δεν εχει ελπιδες;Την απαντηση την ξερετε,δεν θα σας την πω εγω.Συμπερασμα.Οποιος κλαιγεται ωραια και γλυφει κατουρημενες ποδιες,γιατι αυτο εγινε..εχει ελπιδες.Για ολα αυτα αηδιασα.
παρολο που εβαλα 2ο το νομο που ανηκω κ ειμαι απο τους πρωτους στα μορια δε πηρα ουτε μετα την ενστασηισχυει ΜΟΝΟ το βυσμα ΤΕΛΟΣ
Επανέρχομαι στη ζώνη αυτού του "ερωτικού" νήματος και βλέπω, με πλείστη όση "χαρά" ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.Συνάδελφοι (όρος κατά τεκμήριο πλέον καταχρηστικά χρησιμοποιούμενος) να επιχαίρονται που με μια διαδικασία άκρως επισφαλή και πρωτοφανή πήραν μετάταξη (το οποίο είναι θεμιτό μέχρις ενός σημείου καθώς δε γνωρίζουμε την "ταλαιπωρία" που έχει υποστεί ο καθένας ή μήπως τη γνωρίζουμε τον μετρήσιμο όρο μόρια???) αλλά και να ειρωνεύονται αυτούς που "ψάρωσαν" από το υπουργείο, δεν είχαν την απαραίτητη εσωτερική πληροφόρηση, δεν τζόγαραν και δεν έκαναν αίτηση.Να ενημερώσω αυτούς τους αγαπητούς συναδέλφους ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή διέρρεαν φήμες ότι θα συνυπολογιστούν οι εθελοντικές. Άρα ο εμπαιγμός που έχουν δεχτεί οι συνάδελφοι είναι δεδομένος και δεν είναι "συναδελφικό" να επιχαιρόμαστε με κάτι τέτοιο.Στο προκείμενο.Εξακολουθείτε κάποιοι να ψαρώνετε και να μιλάτε για οργανικές.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.Μην μπερδεύετε τις οργανικές θέσεις με τις οριστικές τοποθετήσεις.Το ΦΕΚ των μετατάξεων στην Αθμια ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ
Συνάδελφοι ακολουθεί απόσπασμα από άρθρο του αλφαβήτα. Είναι πλέον φανερές οι παρενέργειες των ακραίων αποφάσεων και πρακτικών του ΥΠΑΙΘ, στην λειτουργία των σχολείων σε αρκετές διευθύνσεις Αθμιας:"Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη των διευθυντών δημοτικών σχολείων της
Παλι γενικευεις συναδελφε/συναδελφισσα σχετικα με το θεμα του ''βυσματος.''Το ενδεχομενο οτι καποιοι μπορει να πηραν μεταταξη χωρις βυσμα δεν μπορεις να το δεχτεις;Μη βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι και τους αδικεις και ειδικα οταν ειναι συναδελφοι σου!Δεν λεω...ξερω σε τι κοσμο ζω......γινονται παρατυπιες και βολεματα....ομως η λεξη που χρησιμοποιησες με κεφαλαια γραμματα "ΜΟΝΟ'' δεν ισχυει για ολους που πηραν μεταταξη,ειτε στην α'φαση ειτε μετα τις ενστασεις.Μιλωντας για τον εαυτο μου και μονο μπορω να πω με ησυχη τη συνειδηση μου πως πηρα την μεταταξη χωρις βυσμα.
με τις ενστασεις ειναι ΟΛΑ βυσματα ΜΗΔΕΝΟΣ εξσιρουμενου. κ θα το λεω κ θα το φωναζω γιατι ντροπη δεν εχετε κ ουλαχισιστο δε θα κοροιδευεται τον κοσμο. αμα εισαι απο ενσταση . εγλειψες το συστημα που βριζεις καθε μερα.