0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω λίγο που παίρνετε τηλ όταν λέτε για το υπουργείο; Όποτε και να πήρα μου λέει ένας πολύ ευγενικός κύριος ότι δεν ασχολούνται απλά προωθούν τις ενστάσεις στο αρμόδιο γραφείο. Τώρα που λες ότι ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία τι εννοούν; Από ποιον ζητάνε να τα πάρουν; Πρέπει και εμείς να κάνουμε κάτι;
Μίλησα σήμερα με Υπουργείο και μου είπαν ότι τους ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία για τις ενστάσεις μας τα οποία συγκεντρώνουν τα αρμόδια τμήματα και αύριο θα τα παραδώσουν εκ νέου στην επιτροπή που ασχολείται με το θέμα.Ρώτησα λοιπόν αν όντως θα ασχοληθεί κάποιος με τις ενστάσεις μας και η υπάλληλος μου απάντησε καταφατικά και με σιγουριά.Τι να πω...ΜΑΚΑΡΙ!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καταγγέλλει για ακόμη μια φορά το Υπ. Παιδείας για την άρνησή του να δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα τα μόρια των εκπαιδευτικών στην διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων που πραγματοποιήθηκε με βάση το ν. 4172/13 άρθρ. 85 παρ. 11, παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της πολιτικής του ηγεσίες προς την ΟΛΜΕ.Μέχρι σήμερα σε όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές δημοσιεύτηκαν τα μόρια των εκπαιδευτικών. Είναι στοιχειώδης αναγκαιότητα για να υπάρχει διαφάνεια.Απαιτούμε έστω και τώρα τη δημοσιοποίηση των μορίων των υποχρεωτικών μετατάξεων. Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD#ixzz2lllqvHnX Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook
Συνάδελφος θεατρολόγος μου ειπε ότι συνάδελφός της του ιδίου κλάδου επικοινώνησε με υπάλληλο του ΥΠΑΙΘ, ο οποίος την πληροφόρησε ότι τα ονόματα όσων έχουν δικαιωθεί από τις τελευταίες ενστάσεις επί των ενστάσεων θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.Απομένει να δούμε αν το Υπουργείο θα πράξει όσα υπόσχεται δεξιά κι αριστερά ή θα συνεχίσει να κρατάει σε αγωνία όσους περιμένουν να δικαιωθούν και να πάνε στον τόπο που επιθυμούν, κοροϊδεύοντάς τους!