0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τον γνωστό ιντερνετικό αιρετό:"Οι μετατάξεις είναι έτοιμες ,αλλά κάθε μέρα επιστρέφουν πίσω την απόφαση ζητώντας να προστεθούν κι άλλα ονόματα.Ούτε που τους νοιάζει αν διαφωνεί η Διοίκηση."
Μετατάξεις δεν είδαμε. Τουλάχιστον είδαμε ευχές για την Αναγέννηση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και για καλά Χριστούγεννα. Ας μην είμαστε και άπληστοι!
Ναι, βρε, αχάριστα παιδιά! Τις ευχές τις είδα κι εγώ! Και ησύχασα! Τώρα θ'ατενίσω το 2014 με άλλη...ματιά! Πάντως, εάν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο γνωστός ιντερνετικός αιρετός, είναι για τα πανηγύρια η υπόθεση. Άκου εκεί να πηγαινοέρχεται η λίστα (από ποιό γραφείο άραγε σε ποιό) για να προστεθούν κι άλλα ονόματα!!!
Υπαρχουν ατομα που γνωριζουν ήδη οτι εχει ικανοποιηθει η ενσταση τους .Αρα;
elenam καταλαβαίνω απόλυτα την πικρία σου....άλλο αυτό και άλλο να ανταποδίδεις τις ευχές με ειρωνεία.Δεν πειράζει....δεν σε παρεξηγώ...ανθρώπινο είναι.Και πάλι εύχομαι σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και όλα τα καλά!!!
Fofaki μου δεν ειρωνεύτηκα τις ευχές τις δικές σου, αλλά του υπουργού μας ειρωνεύτηκα, εάν προσέξεις την ώρα που έγραψα το μήνυμα. Προφανώς και δεν ειρωνεύομαι τις ευχές τις δικές σου ούτε κανενός συναδέλφου. Αντεύχομαι, γλυκειά μου, ειλικρινά για σένα και την οικογένειά σου, και σε όλους μας εύχομαι πραγματικά Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Δεν κατάλαβες καλά, δεν πειράζει...