0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους σας!!!Γνωρίζει κανείς αν ακόμα και τώρα μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση ανάκλησης μετάταξης και να έχει ελπίδες εννοώ... σε ποιο τμήμα απευθυνόμαστε και σε ποια τηλέφωνα;Από ότι έχω καταλάβει όλα ακόμα είναι ρευστά... και το σκέφτομαι σοβαρά.Επίσης ξέρουμε με σιγουριά ότι θα επιστρέψουν στην οργανική τους αυτοί που ήδη πήραν ανάκληση;Σας ευχαριστώ πολύ!
Δημήτρης Μπράτης20 ώρες πριν · ΤροποποιήθηκεΠροεργασία για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών ,τόσο στην Ειδική όσο και στη Γενική Αγωγή ,γίνεται στο Υπουργείο παιδείας.Πιθανόν αύριο να ανακοινωθούν 60 ,περίπου, προσλήψεις για ΣΜΕΑΕ(δασκάλων).Στη Γενική Αγωγή έχουν ζητηθεί τα κενά ,τα οποία θα σταλούν ως την Πέμπτη ,και την Παρασκευή θα ανακοινωθούν,κατά πάσα πιθανότητα,οι προσλήψεις 200 περίπου εκπκών ειδικοτήτων για ΕΑΕΠ και 50 ,περίπου,δασκάλων για τα ολοήμερα.Νηπιαγωγών είχαν γίνει πριν τις γιορτές.Όλες οι προσλήψεις είναι μέσω ΕΣΠΑ.Η εγκύκλιος για τους μόνιμους διορισμούς θα βγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.Οι ενστάσεις επί των μετατάξεων είναι στο γραφείο του υπουργού για υπογραφή.Κανένα νεότερο δεν υπάρχει για τις μεταθέσεις.
Δηλώσεις συμβούλου υπουργού για μετατάξεις:http://www.youtube.com/watch?v=QSOipWDz2rc
..πήρα και σήμερα τηλέφωνο ..και δεν ξέρουν τίποτα..πάλι.
κ εγω πήρα.Δεν εχουμε κάτι δυστυχως.λείπει λεει ο υπουργος απο το πρωι στο Ζαππειο για την εναρξη της προεδριας της Ελλαδας στην Ε.Ε.Τι σας έλεγα?οι μεταταξεις είναι στο γραφείο του.Εκείνος πάλι οχι...
Ε, κι αύριο, πάλι κάπου θα είναι...Δεν ξέρω βρε παιδιά, την προηγούμενη φορά πώς και δεν υπήρχαν τόσα κωλύματα και υπογράφηκε εκείνη η αισχρή λίστα (του Οκτωβρίου) με τα γνωστά χαμηλά μόρια, και τώρα όλο προβλήματα υπάρχουν. Μπας και το καθυστερούν για να μας ρίξουν "στάχτη στα μάτια", να περάσει ο καιρός που θα μπορούμε να κινηθούμε νομικά και όλα τελικά να ξεχαστούν ? Εκτός πάλι, εάν προσθαφαιρούν ΑΚΟΜΑ ονόματα! Και σκέφτομαι, δεν υπάρχει κανένας άλλος, ο ...πρόεδρος αυτής της "επιτροπής" να υπογράψει "αντ'αυτού" ? Θυμός, απογοήτευση, πίκρα...