0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα βγούν... πέρασαν τόσες μέρες από τότε που τις έχει υπογράψει ο Υπουργός... τι περιμένουν άλλο δεν ξέρω..
καλημερα σε ολους.elenam για μενα ειναι ολα ετοιμα .αρχες φλεβαρη θα κατατεθει η αιτηση ακύρωσης.εγω βεβαια περιμενω ανακληση.ελπιζω μεχρι τοτε να εχει γινει κατι!!!!
Σ'ευχαριστώ zino. Σόρυ που γίνομαι αδιάκριτη, αλλά πόσο περίπου σου κόστισε ? Μου έχουν πει γύρω στα 600 ευρώ για κατάθεση δύο παραβόλων...Καλά, τι κουφό κι αυτό που είπαν σε 7 άτομα για τα ονόματα ? Να πάρει η ευχή, πώς την πατήσαμε και δεν πήραμε κι εμείς την ίδια μέρα, λίγα λεπτά μετά έστω, τηλέφωνο
μακαρι κουράστηκα να ελπιζω και να περιμενω πια!!!!!!!!! πες παλι λιγο το τηεφωνο.
ευχαριστω αυριο πρωι πρωιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Πρωί πρωί με την δροσούλα, μην ξεχαστείς, το δούλεμα πέφτει σύννεφο!!!
Μα εγώ σήμερα τους είπα πως ξέρω ότι μας δουλεύουν εμμέσως, λέγοντας του πως καταλαβαίνω πως ως διοικητικοί μας λένε αυτό που τους υπαγορεύει η διοίκηση να μας πουν αλλά και εμείς καταλαβαίνουμε πως κάτι άλλο συμβαίνει...
Ναι και αυτοί τώρα θα τα βάψουνε μαύρα Υπομονή ως αύριο.Αν και αύριο δεν έχουμε νέα, πάμε σούμπιτοι για Μεγάλη Παρασκευή!!!