0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο κανενας δεν το ειδε;Ξεφυγετε λιγο απο τον μικροκοσμο σας....και σκεφτητε,οτι ισως οσοι δεν δικαιωθουν απο τις μεταταξεις,μαλλον..απο τις ενστασεις των μεταταξεων,ισως και να ειναι οι τυχεροι.Θυμιζω οτι:Κανενας απολυτως απο αυτους που μεταταχθηκαν υποχρεωτικα,δεν εχει οργανικη θεση.Θυμιζω ακομα οτι σε καποιες ειδικοτητες,σαφως αναφερομαι σε προυπαρχουσες ειδικοτητες,πλεοναζουν πλεον σε καποιους νομους στην α/θμια.Και μη σπευσουν καποιοι να κανουν μπουλινγκ παλι.Διοτι μπουλινγκ μου κανατε ,επειδη απλα λεω την αληθεια.,Δεν ειναι κακία.Ουτως η αλλως,ανηκω σε κλαδο που ΔΕΝ προυπηρχε,ο νομός που θελω να παω ειναι ΑΔΕΙΟΣ.Ενας μονο πηγε με υποχρεωτικη μεταταξη και εχει απειρες θεσεις.Εχω παρα πολλα μορια,ειναι σιγουρο οτι θα παρω μεταταξη με τις παγειες διαδικασιες.Ειναι η συνειδητοποιηση του ποιας διαδικασιας υποστηριζουν καποιοι, και οτι οταν συμμετεχουμε σε τοσο αδιαφανεις διαδικασιες και ΑΔΙΚΙΕΣ,
Γατόπαρδε μέσα από τα πιο πάνω γραφόμενα σου, φαίνεται καθαρά ότι έχει τσούξει γερά η ιστορία αυτή των μετατάξεων. Το θέμα άδικο και δίκιο σε μια διαδικασία που συνεχώς εξελίσσεται, παύει αυτομάτως να υπάρχει μέσα από την θέσπιση των νέων κανόνων. Παράδειγμα, εμείς που διοριστήκαμε μέσω ΑΣΕΠ ενώ περιμέναμε 12 ολόκληρα χρόνια στην επετηρίδα και μόλις έφτασε η σειρά μας για διορισμό, μας είπε η ίδια η κοινωνία ελάτε να δώσετε εξετάσεις για να πάρετε τις θέσεις που δικαιούστε μέσα από την μακρά αναμονή που υποστήκατε. Παράλληλα το σύστημα έχωνε μέσα στο δημόσιο κάτι παιδαρέλια που μόλις είχανε πάρει τα πτυχία τους, περιπαίζοντας εμάς τους λεβέντες που περιμέναμε και ακόμη περιμένουμε.Περαστικά, θα σου περάσει, ο χρόνος είναι ο πιο σίγουρος γιατρός. Και μας μας πέρασε, ίσια ίσια που χτίσαμε γερή αυτοπεποίθηση και νέο χαρακτήρα μέσα από τον ΑΣΕΠ.Καλή τύχη σου εύχομαι, αλλά προς το παρόν δεν την βλέπω.Άλλαξε πλώρη και γωνία κατεύθυνσης για νέα πορεία. Αν μπορείς και νέα μυαλά σίγουρα στα δύσκολα που έρχονται θα σου χρειαστούν κοπέλα μου. Να θυμάσαι πάντα ότι το δίκιο και το άδικο τα χωρίζει μόνο μια μικρή κλωστή.
εμένα συνάδελφοι μου είναι αδιάφορη η γνώμη των άλλων ας λένε οτι γουστάρουν μην χαλάτε την διάθεση σας με εμπάθειες των άλλων εμεις παρακαλώ προσηλωμένοι στον ΣΤΟΧΟ μας, που θα παει θα βγουν
Eμείς δεν έχουμε εμπάθειες... εμπάθειες έχουν όσοι δεν πήραν μετάταξη τον Αύγουστο και τα βάζουν με όσους πήραν μετάταξη, χωρίς να φταίνε οι άνθρωποι. Έτσι είναι ο μέσος Έλληνας, δεν αντέχει τη χαρά του διπλανού του.....
παιδια παιδια μπορουμε να μεινουμε συγκεντρωμενοιμην απαντατε σε κανενα που ερχεται στο νημα κ μας αποπροσανατολιζει σαν αλλος υπουργοςας πουμε κατι για το θεμα μας, οτι ακουτε οτι νομιζετε αλλα μην ασχολειστε με κανεναν απολυτως,οποιος κ αν ειναιμην τους απαντατε, ο καθενας εκανε τη δουλεια του οπως ηξερε εμεις εχουμε μηνει απέξω χωρις να ξερουμε το γιατι
εδω συζητάμε για το θέμα των επερχόμενων ενστάσεων δεν μας νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ άλλο δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μας αλλάξει κανει ς γνώμη, οχι καμια !!! η ζωή ειναι δική μας και κάνουμε οτι θέλουμε εδω συζητάμε για κάτι πολυ συγκεκριμένο οποίος δεν εκανε απορώ γιατι παρακολουθεί την συζήτηση σε λιγο θα θίξουμε και το θεμα της παγκόσμιας ειρηνης ΕΛΕΟΣ