0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εσείς ακούτε βιντεάκια και πείθεστε τότε έχω την απάντηση και εγώ και όλοι μας για το πως ενημερώνεστε. Λυπάμαι αλλά δεν κάνουμε το ίδιο όλοι. Διαβάστε τα σημερινά μου μηνύματα κάτι θα προσθέσετε στις γνώσεις σας.
οπως τα λεει ο perastikos_kav.... ετσι ειναι τα πραγματα και δεν χρειαζονται να αντιδρουν/διαμαρτυρονται οι συναδελφοι που ακολουθησαν τη διαδικασια των υποχρεωτικων γιατι δεν κατηγορει κανεις αυτους οπως λεει και ο teacher_ . Εδω ακομα κρυβονται οι ιθυνοντες για το ολο θεμα και το αστειο ειναι οταν τους εγκαλουσαν στην βουλη για την αποκρυψη των μοριων αυτοι λεγανε οτι ολα γινανε οπως προβλεπονταν στις διαδικασιες (!) τεσπα, το συμπερασμα μου τελικα (και με βαση τα σχολια που διαβασα στο fb του Μπρατη) ειναι:1) ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ (ΦΕΚ 1493/4-5-12) τις ανακοινωσανε και τις "ξεχασανε" ετσι απλα. Στο κατω-κατω, αφου θελανε να γινει η διαδικασια με τις υποχρεωτικες, τι στο καλο τις ξεκινησανε τις εθελοντικες....?2) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ και καλα τους πιεζε η τροικα και ολα εγιναν στο ποδι (η soft εκδοχη). Μεχρι στιγμης, ο μονος τροπος να μεταταχθεις επισημα και με τη βουλα (αν εισαι ΠΕ05, 07, 09, 19/20 κτλ) και (ισως) να παρεις οργανικη στην Α/μια3) ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ αααα, για εσας δεν εχουμε οργανικες......
Καλησπέρα σας.Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τώρα αίτηση για μετάταξη από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια. Επίσης πώς γίνεται; Υπάρχει συγκεκριμένη αίτηση, πρέπει να καταθέσω συγκεκριμένα δικαιολογητικά και πού την καταθέτω; Επίσης σημειώνω συγκεκριμένα σε ποιες περιοχές επιθυμώ να μεταταγώ; Να σημειώσω ότι ο κλάδος μου είναι ΠΕ05.Ευχαριστώ!!!
Έχω την εντύπωση ότι εθελοντικές μετατάξεις φέτος δεν έγιναν. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι δεν έγιναν πέρσι, παρ' ότι η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων είχε περατωθεί κανονικά. Απλά τις έφαγε η μαρμάγκα. Μετά την υποχρεωτική μετάταξη τόσου κόσμου από τη β/θμια στην α/θμια δύσκολο το βλέπω γενικώς. Πάντως η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρει το κάτωθι: http://www.pde.gr/index.php?topic=8600.msg103682#msg103682