0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητη μου victory. Πλεον εδω ειμαστε μια μικρη κοινοτητα που δε διαφερουμε απο ενα συλλογο καθηγητων. Μπορει να μη γνωριζομαστε οπτικα αλλα τα ψευδωνυμα μας και η οποια ανατροφοδοτηση υπαρχει μεταξυ μας αναδεικνυει τα κινητρα του καθενος μας. Ολη αυτη την εισαγωγη την κανω για να τονισω οτι εισαι απο τα καλοπροαιρετα ατομα εδω, αλλα εν προκειμενω θεωρω οτι πεφτεις σε μια παγιδα την οποια παντοτε κατακρινω. Τι θα πει μην περιμενετε μεταταξεις?Στο χερι τους ειναι?Κενες οργανικες εχει? ΕXΕΙ.Συμφωνούμε σε αυτό!ΦΕΚ εχουν? ΕXΟΥΝ (2013)Συσταση κλαδου εχει γινει με ΦΕΚ? ΕXΕΙ ΓΙΝΕΙ (2012).Και σε αυτά συμφωνούμε.Δε θα δεχτουν τις ενστασεις μας? Θα δεχτουν τις αγωγες μας.Και ξανα και ξανα και ξανα.Τι διαολο. Επειδη παγωσαν μια εγκυκλιο (που νομικα εχουν το δικαιωμα, αλλα ηθικα οχι) στην οποια ΟΥΤΕ ΚΑΝ γινεται αναφορα στα 2 επιμαχα ΦΕΚ θεωρουν καποιοι (και εδω μεσα) οτι "αυτοδικαια" (τζιζους θαυμαζω Πρετεντερεια λογικη) παύει η ισχυς των ΦΕΚ?Οι οργανικες αυτες θα πανε στις παγιες διαδικασιες Οκτωβριου Μαρτιου οσο κι αν οπισθιοχτυπιουνται καποιοι. Μακάρι να πάνε, το θεωρώ λογικό αλλά θα γίνει επανάσταση καθώς πολλοί που είναι ήδη στην ΠΕ με τις υποχρ. είχαν κάνει και στις εθελοντικές.Ειναι πολυ λιγοτερες απο τους μεταταγμενους (εξ ου και δε δινονται σε αυτους). Αυτό είναι γνωστό και δεν διαφωνώ.Και για να μην παρεξηγηθω. Ευχομαι οι συναδελφοι που πηραν μεταταξη το καλοκαιρι να παρουν τις οριστικες τους τοποθετησεις και να ηρεμησουν. Ειλικρινα. Οι αναγκες στην ειδικοτητα μου τουλαχιστον αρκουν για ολους. Μακάρι να γίνει όπως το λες. Εγώ απλά εξήγησα γιατί έως τώρα δεν έχουν γίνει δεκτές (γιατί ξέρω κόσμο που έκανε).Τελος, και αυτο δεν το συγχωρω σε κανεναν αιρετο, αντιλαμβανομαι με τον καιρο οτι αλλο πραγμα η οργανικοτητα (με την εννοια της οριστικης τοποθετησης) στην Αθμια και αλλο στη Βθμια. Κατα Μπρατη οι οργανικες (συνταγματικες) στην Αθμια ειναι στα σχολεια (λογικο γιατι δε συνδεονται δυναμικα με το πληθος των τμηματων αλλα απαιτειται αποφαση υποβιβασμου ή αναβαθμισης η αλλαγη οργανικοτητας σχολειου) και οχι στο ΥΠΕΠΘ (που ισχυει για τη Βθμια). Για το λογο αυτο (διαφορα φασης-καθυστερηση αποφασης υποβιβασμου) στην Αθμια υπαρχουν λειτουργικα υπεραριθμοι που δε συμπιπτουν με τους οργανικα υπεραριθμους (οπως συμβαινει στη Βθμια στην πραξη).Και ολα αυτα γιατι τα λεω? Γιατι αν Μπρατης ΑΛΗΘΗΣ τοτε Διαθεση Πυσπε πιο επικινδυνο Διαθεσης Πυσδε.Καθε παρατηρηση διορθωση στα παραπανω καλοδεχουμενη και επιθυμητοτατη
"...περισσοτερο προσωπικο σε ορισμενα αντικειμενα τα οποια ομως δεν ειναι παρα πολυ χρησιμα στη διδασκαλια..."φοβερη ενημερωση...... να ζει κανεις ή να μη ζει....
εχμ... εσύ το εχεις εντοπίσει σε ενα μονο άτομο?