0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το Υπουργείο παραδέχεται ότι μετατάχθηκαν άτομα που δεν έπρεπε με μία απαράδεκτη και αδιαφανή διαδικασία και η λύση που προτείνει είναι απλά να ικανοποιήσει και τις αιτήσεις όσων έχουν πάει δικαστικά και αδικήθηκαν...Για αυτούς που μπήκανε παράνομα μέσω του συμβούλου(;; ούτε κουβέντα...
Πότε ακυρώθηκε η προτεραιότητα όσων βρίσκονταν στην ίδια Δ/νση ή περιφέρεια; Στην πράξη δεν το εφάρμοσαν αλλα δεν ήξερα οτι ακυρώθηκε και επίσημα. Εγω αυτό ανέφερα ως λόγο στις ενστάσεις μου.
άκουσα περίπτωση που κάποιος αρχικά έκανε αίτηση για μετάταξη και πήρε στη 2η επιλογή του που ήταν η ίδια περιοχή τους ως δευτεροβάθμιας και μετά έκανε ένσταση και πήρε μετάταξη σε περιοχή διαφορετική από εκείνη που είχε δηλώσει ως πρώτη στην αρχική αίτησή του. στέκει αυτό; δεν πρέπει να ακυρωθούν στο σύνολό τους όλες οι μετατάξεις και να γίνουν ξανά αιτήσεις με δίκαια κριτήρια, με δικαιολογητικά, με διαφάνεια; είμαι τόσα χρόνια σε νησί, μίλια μακριά από το σπίτι μου, Χριστούγεννα και Πάσχα μόνο πάω, μαζεύω μόρια χωρίς αντίκρυσμα και άλλοι πήγαν από το πουθενά στο σπίτι τους. γιατί δεν κάνουν μεταθέσεις; όλοι οι σύλλογοι που είναι; δηλαδή όχι μόνο δεν καταδικάζεται το αίσχος που έγινε με τις υποχρεωτικές αλλά θα πάνε κι άλλοι σπίτια τους με λίγα μόρια;