0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι χαζό; Στους όρους για τις υποχρεωτικές μετατάξεις έλεγε ότι θα προηγηθούν όσοι είναι εντός πυσδε. Όταν είχε 20 κενά και πήραν 20 μετατάξεις που ανήκαν εντός πυσδε, τότε πως γίνεται να δικαιώνονται με τις ενστάσεις άτομα που είναι από εκτός πυσδε και εκτός περιφέρειας; Τι υποστηρίξανε στην ένσταση τους; Ότι ο Κώστας, ο Τάκης, ο Μάκης είχαν λιγότερα μόρια από εμένα και έτσι πρέπει να πάρω και εγώ; Αφού ο Κώστας, ο Τάκης και ο Μάκης είχαν λιγότερα μόρια από εσένα αλλά ήταν εντός πυσδε;
οχι οτι το προτεινω απλα αναρωτιεμαι.. γιατι αν ακυρωθουν και ξαναγινουν με τον εξης τροπο οι μεταταξεις πειραζει αυτους που ΔΕΝ ειναι βυσματα ή πηραν με δικαιο τροπο την μεταταξη; ο τροπος: ΜΟΝΟ οσοι εκαναν τοτε τον αυγουστο αιτηση, να δημοσιοποιηθουν τα μορια τους και οι προτιμησεις-αρχικη οργανικη τους, και να κατανεμηθουν στις αντιστοιχες θεσεις με διαφανη τροπο. ουτε να τρεχουμε με 6 φασεις ενστασεων ουτε εξτρα κοσμος προκειμενου να μεινουν στα αυγα τους και τα βυσματα και οσοι το δικαιουνται. ετσι, ΜΟΝΟ οσοι το δικαιουνται θα παρουν τις θεσεις που πρεπει και τα βυσματα που ολοι κατηγορουμε θα μεινουν στις
Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!!
Είναι κατάντια και ντροπή επειδή πήρες εσύ και κάποιοι άλλοι μετάταξη έστω χωρίς μέσον να νομιμοποιούνται διαδικασίες σαν αυτή και να γίνεστε και υπέρμαχοι..Μακάρι να βρεθεί ενα δικαστήριο να τις ακυρώσει όλες.
elenam, δεν κατάλαβες το μνμ μου,Εσύ αναφέρεσαι σε συναδέλφους που δεν πήραν μετάταξη και επικαλείσαι τη μαρτυρία του νομικού που ρώτησες, ενώ εγώ στους ήδη υπηρετούντες στην α/θμια που κάνουν αγωγές είτε μέσω της ΟΚΠΕ, είτε μέσω των δυο ομάδων που προανέφερα, γιατί θεωρούν ότι με τη διαμορφωθείσα κατάσταση από τις υποχρεωτικές μετατάξεις δεν πρόκειται να πάρουν μετάθεση και θα μείνουν εκεί που υπηρετούν σε νησιά κ.λ.π. Αυτοί μέσω των αγωγών θέλουν να ακυρωθεί η διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων και να επιστρέψουμε όλοι στις δ/θμιες που ανήκουμε.