0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@fofaki Κανείς δεν θέλει να απολυθεί κανένας συναδελφος. Το θέμα είναι ότι η διαδικασία ήταν το λιγότερο παρωδία και παραμένετε χωρίς οργανική (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Αν είχαν γίνει οι εθελοντικές μετατάξεις, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε κανένα θέμα.
Μακάρι να είχαν γίνει, εφόσον είχαν προκηρυχθεί. Πολύ φοβάμαι όμως πως και πάλι τα ίδια θα έλεγαν κάποιοι για "βύσματα". Και καλά κάποιοι από εμάς ήμασταν βύσματα στις πρώτες μετατάξεις, γιατί λένε τώρα κάποιοι πως και αυτοί που δικαιώθηκαν στις ενστάσεις είχαν βύσμα;Και 1000 ενστάσεις να γίνονταν και 1000 δικαστήρια να αποφάσιζαν, τα ίδια θα διαβάζαμε σε αυτό το topic.
Εγώ ξέρω τι καλοκαίρι είχα περάσει τον Αύγουστο του 2013 ούσα πλεονάζουσα και χωρίς οργανική. Και μας τη λέτε και από πάνω που πήραμε μετάταξη; Αν είναι να ακυρωθούν οι μετατάξεις από δικαστήριο ας ακυρωθούν, να ησυχάσετε κι εσείς και να χαρείτε επιτέλους. Κατάντια και ντροπή για μένα είναι να κατηγορείς ανθρώπους που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Λυπάμαι ειλικρινά που διαβάζω τέτοια σχόλια από συναδέλφους.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διϋλίζουμε τον κώνωπα. Υπήρξαν κάποιοι από εμάς που, επιτέλους, φαίνεται ότι δικαιωθήκαμε χθες, μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και χωρίς κανένα βύσμα. Μακάρι να βγει σύντομα και το ΦΕΚ, να καλυφθούμε επιτέλους. Από ό,τι μου είχε πει δικηγόρος πέρυσι, η δικαίωση στα δικαστήρια δεν θα "βγάλει" κανέναν βυσματία, απλά μπορεί μόνο να προσθέσει τον ενδιαφερόμενο σε μια μεγάλη λίστα μεταταγμένων στην α/θμια για την οποία ενδιαφέρεται.Αυτά.Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους (χωρίς αλληλοφαγώματα!).
Μια διαδικασία τρύπια απ' άκρου εις ακρον.Μια διαδικασία που νομιμοποίησε το ρουσφέτι στα ματια σημαντικου ποσοστου εκπαιδευτικων.Μονο σκεφτείτε όλοι σας, ένθεν ένθεν, οταν αύριο μεθαύριο αλλάξει η νομοθεσία για τις υπεραριθμιες και αντι μοριοδοτησης αποφασιζει το υπουργειο χωρίς ΜΟΡΙΑ, μετα απο ενστάσεις συναδελφων το ποιος είναι υπεράριθμος στο νομό, το τι θα λέτε τοτε.Όταν ανοίγει το κουτί της Πανδώρας μην περιμένετε να κλείσει όποτε σας βολευει.
Χρόνια πολλά σε όλους . Όποιος χαλιέται με τέτοιες αντιπαραθέσεις σε χρονιάρες μέρες ας μην επισκέπτεται το νήμα αγαπητοί , υπάρχει άλλο νήμα με ευχές , αγάπες και λουλούδια.Αν και δεν συμμετείχα στην διαδικασία των μετατάξεων, θέλω να συμπαραταχθώ με όσους ζητούν την ακύρωση της διαδικασίας και την επανέναρξή της από το μηδέν. Η όλη (πολλαπλών φάσεων) διαδικασία είναι φυσικά επαίσχυντη ηθικά και πιθανότατα διάτρητη νομικά. Είναι όμως και ένα μνημείο κλασσικής νεοελληνικής τσαπατσουλιάς και ανοργανωσιάς. Ας μην ξεχνάμε πώς άρχισε η διαδικασία. Ως μια μνημονιακή υποχρέωση η οποία σερνόταν επί διετία , κατά την οποία διετία θα μπορούσε να οργανωθεί και να εκτελεστεί άψογα και αδιάβλητα και μάλιστα επ ωφελεία και του κράτους και των εκπαιδευτικών και των σχολείων. Αντ αυτού ξέμεινε για την τελευταία στιγμή, έγινε βιαστικά και ανοργάνωτα όπου βέβαια βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν τα πανταχού παρόντα λαμόγια .Οχι δεν είμαι αφελής. Πιστεύω ακράδαντα οτι πρώτα ήταν θέμα βλακείας και τσαπατσουλιάς το όλο χάλι και δευτερευόντως λαμογιάς. Και ο συνδυασμός είναι αχτύπητος. Κατά τ αλλα μας φταίνε οι Ευρωπαίοι.Δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει το ταλέντο των συνελλήνων μου να "ηθικοποιούν" το συμφέρον τους. το Οπωσδήποτε "βολεύτηκαν" και μη βύσματα , αλλά το από τη στιγμή που κάποιοι εξ αυτών ζητάνε να μην ακυρωθεί ΟΛΗ η διαδικασία και να ξαναγίνει εξ αρχής ,οργανωμένα και αδιάβλητα , με σύσταση και ανακοίνωση των νέων οργανικών ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , επειδή βολεύτηκαν , στα μάτια μου είναι εξίσου υπόλογοι με τα βύσματα .