0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για τα 120 δημοτικά σχολεία της
Δεν γνωρίζω περιπτώσεις που να έγινε το αντίθετο, Α/θμιος να καλύπτει κενό
Παιδιά μην ψαχνουμε συνομωσίες, απλώς η ολη διαδικασία έγινε τσαπατσούλικα και με αδιαφάνεια και όποιος (μη βύσμα εννοώ) ρίσκαρε, κέρδισε. Φίλη πάντως με διδακτορικό, οικογένεια, πολλά χρονια υπηρεσία και πραγματικά μόρια σε νησιά, δικαιώθηκε μόνο μετά από ενστάσεις... Τέλος πάντων, αυτό που έχω να πω αφορά το 3ωρο, σύμβουλος της Γαλλικής μου ειχε πει πριν 3ετια να μην ελπίζω στην επαναφορά του και ότι οι πιθανοτητες είναι μηδαμινές. Δεν ξέρω λοιπόν αν η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να αλλάξει κάτι. Η συμπλήρωση πάντως ωραρίου μεταξύ βαθμίδων και προς τις δύο κατευθυνσεις, κατ'εμενα βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες όσων αναμένουν μετάθεση.
Απλά ο εκπαιδευτικός θα μοιράζεται σε περισσότερα σχολεία και βλέπω συνδυασμό βθμιας με αθμια, κοινώς το παιδί θα συνεχίζει στο γυμνάσιο με τον ίδιο καθηγητή που είχε στο δημοτικό. Πέρα απ'αυτό, εδώ και χρόνια η β ξένη γλώσσα περιμένει να κατέβει στη Δ τάξη συν ότι έχουμε θετική απόφαση του δικαστηρίου για επιστροφή του 3ωρου. Γι'αυτά δε βλέπω να γίνεται καμιά κουβέντα... Γιατί;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 69 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΤΗΣ
Απλά ενημερωτικά:Ν.3475/2006, άρθρο 21:Η παρ. 1 του άρθρου 8 του ν. 2817/2000 (ΦΕΚ 78 Α΄),όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την παρ.10 του άρθρου 9 του ν. 2986/2002 (ΦΕΚ 24 Α΄), αντικα−θίσταται ως εξής:«1. α) Εκπαιδευτικοί των κλάδων Αγγλικής Γλώσσας,Γαλλικής Γλώσσας, Γερμανικής Γλώσσας, Μουσικής,Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, Φυσικής Αγωγής και Πλη−ροφορικής, οι οποίοι υπηρετούν στην πρωτοβάθμια ήστη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν συμπληρώ−νουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας, διατίθενταιαπό την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στη δευτεροβάθμιακαι αντιστρόφως για συμπλήρωση του υποχρεωτικούωραρίου. Η διάθεση γίνεται με απόφαση του διευθυντήεκπαίδευσης στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει οεκπαιδευτικός, ύστερα από πρόταση του οικείου περι−φερειακού συμβουλίου. Ο χρόνος διάθεσης θεωρείταιότι έχει διανυθεί στην οργανική τους θέση για τη θε−μελίωση δικαιώματος μετάθεσης.
Σχετικά με το 3 ωρο και την θετική απόφαση μπορείς να αναφέρεις κάποια επιπλέον στοιχεία για την απόφαση? Ευχαριστώ