0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πρωτοβάθμια δεν είναι ιδιοκτησία των''θιγμένων''.
Καλώς ήρθες ! Και με μόνο δύο μηνύματα ....τα είπες όλα...
Thanks
Σιγά μην είναι οι μεταταγμένοι οι ολιγάρχες. Τι άλλο θα ακούσουμε!.
Το καλοκαίρι του 2013 οι πρωτοβάθμιοι '' θιγμένοι'' λέγανε ότι δεν τους αγγίζουν οι απολύσεις.Τώρα θέλουν κατάργηση των μετατάξεων.
forschung τις εθελοντικες εννοω. Διαβυτερα και μη βιαζεσαι.Ενοχλουν πολυ αυτα που γραφω. Τι περίεργο κανενας δεν εχει στραφει στο να απαντησει σε οσα λεω επι της διαδικασιας.Εγω λεω να ζητησετε να παραγραφει το θεμα επειδη εκλεισε η βουλη. Εδω παραγραφονται βουλευτικα θεματα, στο πταισμα αυτο να κολλησουμε;trust θεσεις εχει αλλα καλα ειναι εσυ να βολευτεις σε καλη οργανικη και οι αλλοι σε διπλα νομο. Μην τα θελουν κι ολα δικα τους επειδηωεχουν παραπανω μορια. Σιγα τωρα πολυ σωστα τα λετε, ποιος ξερει πως θα τα μαζεψαν αυτα τα μορια.Τελος, προσπαθω να σκεφτω πως θα αντιδρουσα αν δεν ειχα βαλει βυσμα κ ειχα μεταταχτει στις υποχρεωτικες.Επειδη ξερω πως θα αντιδρουσα εγω, τοτε σας δινω μια υποσχεση που ειναι της μοδας.Θα σας ταραξω στη νομιμοτητα
Εκτός του ότι έχετε απαγορεύσει τις μετατάξεις στους δευτεροβάθμιους … … τώρα απαγορεύετε και τον οποίο λόγο σε δημόσιο forum. Καλό θα μπορούσα να πω, εάν δεν χαρακτήριζε και τον φασισμό και στον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης που από όλα τα λιβελλογραφήματα (αναπόδεικτα φυσικά), που κυκλοφορούν εδώ μέσα και αποδεικνύουν τι πραγματικά είναι ο καθένας και πως σκέπτεται.Είδες τι κάνουν οι παρέες με τους δασκάλους. Τι την θέλατε την πρωτοβάθμια? Ας προσέχατε
Άξιος.Τότες όταν κάποιος έκανε αίτηση μετάταξης είχε το ένα του πόδι σε φάση απόλυσης!!!Ξεψάρωσαν τώρα ντε δεν τσουλάει αίμα στους δρόμους.
Κι εσύ αγαπητέ συνάδελφε πριν καιρό βρισκόσουν εδώ σ' αυτό και σε κάποιο άλλο νήμα και κλαιγόσουν επειδή δεν είχε δικαιωθεί η ένστασή σου. Αλλά φαίνεται ότι από τότε κάτι έχει γίνει και για σένα και επέστρεψες με άλλο αέρα!
Teacher¬_ έγραψες Δεν μας παρατάς ρε φίλε, λες και μας ξέρεις και από χθες!Teacher_ σε παρατώ Απλά μην με διαβάζεις αν δεν μπορείς τον αντίλογο συνάδελφος μπορεί να είμαι, φίλος όμως δεν νομίζωΕπειδή όμως εμφανίζεσαι ως teacher_ … είσαι δάσκαλος; … είσαι δευτεροβάθμιος που έγινες δάσκαλος; … ή απλά μιλάς και σκέπτεσαι ως δάσκαλος;… είσαι αυτό που οι δάσκαλοι ονομάζουν ειδικότητα;To πως σκέπτεσαι έχει σημασία και πως προσδιορίζεις το όνομα σου