0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όποιος θέλει απάντηση ας περάσει ίσως και μία βόλτα από το αρμόδιο τμήμα να ρωτήσει την προϊσταμένη και να πιέσει. Μπορεί να βοηθήσει. Εγώ έτσι έκανα σε όλα και έβγαλα άκρη.
rollo: Νομίζω αυτοί που πήραν μετάταξη δεν ενδιαφέρονται για μετακινήσεις γενικά, απλά τους ένοιαζε η μετάταξη. Αφού θα πάρουν οριστικές και μεταθέσεις μάλλον δεν σκάνε για κάτι παραπάνω (προς το παρόν). Όσοι υπηρετούσαν στο ίδιο ΠΥΣΔΕ με το ΠΥΣΠΕ μετάταξης το έκαναν για να πάρουν οργανική και οι περισσότεροι το έχουν μετανιώσει. Τους τα λέγαμε, αλλά εκεί αυτοί να πάνε Α/θμια και τώρα κλαίνε που τους σπάνε τα νεύρα τα παιδάκια.... Ίσως επίσης την πατήσουν όσοι θέλουν μετάταξη πάλι πίσω στην
Περιμένω τον Μεσσία που σταχυολογήσει το νήμα δημιουργώντας ένα FAQ με τα καίρια ερωτήματα και τις απαντήσεις από τους συναδέρφους που έχουν εμπειρία ή έχουν ψάξει νόμους, εγκυκλίους, ανακοινώσεις κλπ. Πάντως κατά τη γνώμη μου θα πρέπει το ύφος των posts να είναι λιγότερο...μεσογειακό. Τζάμπα ο καυγάς και οι αντιπαραθέσεις, πραγματικά.
ευτυχώς! να μας κάνουν τη χάρη να μην ασχοληθούν!
@ geo63Έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ασχέτως κατευθύνσεως, διότι κατά καιρούς συνομιλούν απευθείας με τον υπουργό/υφυπουργό, ο οποίος στις δημοκρατίες είθισται να σέβεται την νομιμότητα, και όχι το μέγεθος της οχλαγωγίας. Που μπερδεύεσαι και ποιον έβρισα;