0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα δεν λύνεται με απλά τη δημοσιοποίηση των μορίων. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που άτομα "δικαιώθηκαν" στις ενστάσεις και πήγαν σε περιοχές που δεν είχαν δώσει κανένα πλεόνασμα και άρα κανένα κενό για μετάταξη. Η όλη διαδικασία είναι διάτριτη από όλες τις πλευρές και έπρεπε να ακυρωθεί χτες.
Συμπληρωματική εγκύκλιος σχολικού έτους 2014-15 μεταθέσεων και τοποθετήσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά, ανακλήθηκε ή τροποποιήθηκε η υποχρεωτική μετάταξή τους...Είναι από το Υπουργείο με ημερομηνία Φεβρουαρίου 2015.....Αλλά εσείς συνεχίστε κανονικά ... κάποιοι .......με την καινούρια κυβέρνηση ... και ξέρετε γιατί ... το Κράτος έχει συνέχεια ... και όλα αυτά ορίζονται από Νόμους να γίνουν ... ... αυτό που δεν θέλω είναι ερμηνείες άλλου είδους ...
..Τι άλλο περιμένετε για να καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να παρθούν πίσω......Αλήθεια λέτε να έφυγε εγκύκλιος χωρίς την έγκριση του Υπουργού???...Η πρώτη Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας νομιμοποιεί τη θέση των μεταταγμένων....... ΟΥΑΟΥ ...
Φίλε μου συμφωνώ. Τείνω να πιστέψω πως πράγματι θα δούμε άλλη μια θεαματική τούμπα. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι το δίκαιο η σωστό. Άλλωστε όλες μου τις ελπίδες τις έχω εναποθέσει στα δικαστήρια..
Χριστέ μου..Πάψτε να βλέπετε παντού παρανομίες..Τις πρώτες ενστάσεις ....πως να το πω λαικά ........το Υπουργείο εξέτασε τις περιπτώσεις ... και με την Δεύτερη Διαπιστωτική πράξη ...οι ενστάσεις αυτές ...λειτουργούν πια ως ...νέα αίτηση ..... από τη στιγμή που θέλησε να κρατήσει τους .... πρώτους μεταταγμένους ..........δεν είναι μαγικό κόλπο ... είναι Διοικητικό Δίκαιο...@Rollo Tomassi .. δεν πιστεύω να θέλεις και το νόμο ..... Συνάδελφοι ήρεμα ....Εγώ πάλι δεν θυσιάζω προσωπικό χρόνο .... για να τρομοκρατώ ... συναδέλφους .... με την ημιμάθειά μου...
psyxraimia έγραψες ...Η πρώτη Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας νομιμοποιεί τη θέση των μεταταγμένων...όμως η θέση των μεταταγμενων ήταν πάντα νόμιμη γιατί στηριζόταν σε νόμο.άλλο αυτό και άλλο εάν δεν εφαρμόστηκε σε όλες τις περιπτώσεις σωστά.έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο... πες πες πες... αλλά και πες πες πες... μεταξύ των αδικούμενων σιγά σιγά το πίστεψαν και οι πρωτοβάθμιοι ότι δεν ήταν νόμιμα.το ίδιο έκανε και ο Γκαιμπελς λεγε λεγε λεγε κάτι θα μείνει στο τέλος, που στο τέλος έγινε πιστευτό ότι ισχύει
Δεν εννοεί αυτό, αλλά να είσαι ΒΕΒΑΙΗ ότι ΠΕ05 στην Αττική θα δείς σίγουρα να διατίθενται από την Αθμια στη Βθμια για φιλολογικές ώρες (ιστορία)
Αν υποψιαστώ ότι οι ύποπτα μεταταγμένοι με λίγα μόρια σε πυσπε καταλήξουν στο αντίστοιχο πύσδε λόγω πλεονάσματος μετά τη δημοσιοποίηση των πινάκων με τα μόρια, θα γίνω μπαρούτι με τις πολύ "βολικές" μεταθέσεις...(δεν έχω κανένα στοιχείο και δεν κατηγορώ κανένα, απλές εικασίες κάνω γιατί όλα είναι πιθανά στη χώρα και το υπουργείο της παράνοιας...)