0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως υπήρχε εκπαιδευτικός που πήρε μετάταξη και ως διοικητικός, έκανε ανάκληση και έπειτα πήρε μετάταξη στην Α/βάθμια και φυσικά του ανανεώθηκε και η απόσπαση στην ΚΥ. Διαλέχτε και πάρτε δηλαδή. Το πελατειακό σύστημα στο μεγαλείο του. Πελατειακό σύστημα που δυστυχώς κάποιοι από εμάς θρέφονται από αυτό ακόμα. Συνυφασμένο με την πορεία του εκπαιδευτικού.Ξεκινάει κάποιος ως αναπληρωτής, εύχεται να γίνει μόνιμος. Γίνεται μόνιμος, εύχεται να πάρει απόσπαση.Παίρνει απόσπαση, εύχεται να πάρει μετάθεση για να είναι δίπλα στην οικογένεια του.Παίρνει μετάθεση, εύχεται να πάρει το συγκεκριμένο σχολείο.Παίρνει το σχολείο, εύχεται Παρασκευή να τελειώνει νωρίς και αντιδρά όταν έχει ένα περισσότερο κενό μες στη βδομάδα από το συνάδελφό του.Χημικοί εναντίον Πληροφορικών, Ασεπίτες εναντίον προϋπηρεσίας, Α/βάθμιοι εναντίον μεταταγμένων κλπ και η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας να πιστεύει πως έχει αυτός δίκιο. Και να τα δικαστήρια, και να οι συντεχνιακές πιέσεις και να η ανάδειξη των αιρετών σε σωτήρες.Κατά τ΄άλλα εμείς καλούμαστε να να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές και να τους περάσουμε τις αξίες της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της ομαδικής συνεργασίας. Και μετά μας φταίνε οι γονείς, τo Pisa κτλ και αναρωτιόμαστε γιατί το επάγγελμα μας έχει χάσει το κύρος του.
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι απλό τελικά? Και απαντήστε μου αν γνωρίζει κάποιος...έχω δουλέψει ως αναπληρώτρια στη δευτεροβάθμια ένα χρόνο, βγάζω δευτερη σχολή παιδαγωγικού...μπορώ να χρησιμοποιησω την προυπηρεσία ή και τα μόρια Ασεπ της δευτεροβάθμιας, για να εργαστώ πια στην πρωτοβάθμια??
... Ευλογημένη αναμονή ... και ευλογημένη ανακοίνωση ... ... Και πάλι καλή Μεγάλη Εβδομάδα ...
... Εύγε ... .. Μετατάξια Εκεχειρία ημέρα Πρώτη ...... Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους ...
Ηρεμία στο full.Καλή Ανάσταση!
Τι ηρεμία ωρέ?Ελάτε εδώ να πλακωθούμε και ο νικητής κερδίζει καρέκλα και μετάταξη Χρόνια πολλά καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑΈμαθα ότι στις διευθύνσεις μόλις ήρθε έγγραφο για έλεγχο όλων των στοιχείων των μεταταγμένων του 2013 (οικογενειακή - μεταπτυχιακά - διδακτορικά) και πιθανόν και μορίων του 2013.