0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμ με τον έλεγχο ταυτοπροσωπείας πιάνει και κάποιους που δεν την έκαναν και μετά μπήκαν από το παράθυρο. Έχουν άραγε προλάβει αυτοί να τακτοποιηθούν ή μπορεί να τους τσιμπήσει;
Καλημέρα σε όλους. Εστιάζοντας στο τι ζηταει το υπουργειο να του αποστείλουνοι διευθύνσεις ως προιόν του ελέγχου (βλ. link)http://prntscr.com/6qm1i6αυτό που καταλαβαίνω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό είναι ότι ο έλεγχος είναι μόνο ως προς την ειλικρίνεια - εγκυρότητα των στοιχείων της δήλωσης μετάταξης του 2013 και ΜΟΝΟ.Tο υπουργείο αυτό που ζητάει να του αποστείλουν ανά εκπαιδευτικό (στη στηλη ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ όπως λέει η εγκύκλιος) είναι τι διαφο-ρετικό βρήκαν ανάμεσα στη δήλωση του εκπ/κού και στα στοιχεία του στo e-datacenter.
Εγώ πιστεύω ότι μετά τον έλεγχο θα γίνει κατάρτιση πινάκων βάση μορίων και λοιπόν κριτηρίων όλων που συμετήχαν. Θα τρέξουν δοκιμαστικά τον αλγόριθμο που προφανώς ετοιμάζουν στο υπουργείο. Η επιτροπή θα δεί τα αποτελέσματα και θα τα συγκρίνει με το τι πραγματικά έγινε σε σχέση με το τι έπρεπε να γίνει. Θα αποφασίσουν εαν "μαζεύεται" με κάποιον τρόπο ή είναι τέτοιο μπάχαλο που Παράθεσηη μόνη λύση είναι να γίνει από την αρχή.
η μόνη λύση είναι να γίνει από την αρχή.
Δημήτρης Μπράτης 13 Ιανουαρίου • Τροποποιήθηκε • 2.Με βάση την παραπάνω θέση μου,αλλά και με βάση το ορθό και το δίκαιο,για τις 3657 θέσεις που θα συσταθούν η μόνη σωστή διαδικασία είναι να δοθούν ως κενές κατά τη διαδικασία των φετινών μεταθέσεων, για τους εκπαιδευτικούς της ΠΕ πρώτα και να ακολουθήσουν οι μετατάξεις των εκπκών της β/θμιας στις κενές θέσεις που θα μείνουν.Οι μετατάξεις δηλ. να γίνουν από το ΚΥΣΠΕ,μετά τις μεταθέσεις των εκπκών της ΠΕ,όπως γίνονταν πριν την ψήφιση του Ν4172.
Εγώ πιστεύω ότι μετά τον έλεγχο θα γίνει κατάρτιση πινάκων βάση μορίων και λοιπόν κριτηρίων όλων που συμετήχαν. Θα τρέξουν δοκιμαστικά τον αλγόριθμο που προφανώς ετοιμάζουν στο υπουργείο. Η επιτροπή θα δεί τα αποτελέσματα και θα τα συγκρίνει με το τι πραγματικά έγινε σε σχέση με το τι έπρεπε να γίνει. Θα αποφασίσουν εαν "μαζεύεται" με κάποιον τρόπο ή είναι τέτοιο μπάχαλο που η μόνη λύση είναι να γίνει από την αρχή.
Ας αναφερθώ σε παλαιότερο μήνυμά μου λίγο πιο συγκεκριμένα: Τα στοιχεία αφορούν τις υποχρεωτικές μετατάξεις ΠΕ07 (Γερμανικής) στον Έβρο και η τεκμηρίωση υπάρχει στο http://deutsch.gr/data_info.php?data_id=3012&cat=24577ΠΡΩΤΟ
Αυτα που αναφερετε αφορουν την εγκυκλιο και ειναι σχετικα ευκολο να ελεγχουν, αλλα λιγη σημασια εχουν. Το υπουργειο τρεχει μια πολυ σοβαρη διαδικασια, αν μπορουσα να κανω προγνωστικα θα ελεγα οτι η κατασταση γερνει αρκετα προς το πλευρο των πρωτοβαθμιων ειδικοτητων και των θεσεων του γκουρου του fb.