0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και άντε οι συνάδερφοι μεμονωμένα δεν ήξεραν και δεν το έκαναν. Το συνδικάτο (ΔΟΕ..χαχα) δεν ήξερε; Έχουν νομικό σύμβουλο ή όχι; Εγώ δε γνωρίζω γι αυτό και ρωτάω.
Συνάδελφε, η νομική σύμβουλος της ΔΟΕ κ. Τσίπρα διαφωνούσε και διαφωνεί με τη λήψη νομικής δράσης εκ μέρους της ΔΟΕ κατά των μεταταγμένων, διότι αντίκειται στην ίδια τη θεσμική υπόσταση της ΔΟΕ ως συνδικαλιστικής οργάνωσης των εκπαιδευτικών που οφείλει να προασπίζεται όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως.
Πάντως μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση η πρόταση της psyxraimia σχετικά με την ενοποίηση των βαθμίδων. Εφόσον μέχρι πρότινος ήταν βέβαια ότι με τις μετατάξεις η πολιτική ηγεσία δεν θα κάνει τίποτα, ότι όλα έχουν τελειώσει, ότι όσοι φωνάζουν δεν θα καταφέρουν τίποτα πως έρχεται και λέει ότι συζητιέται μια τέτοια πρόταση? Προφανώς το υπουργείο έχει διαπιστώσει σημεία και τέρατα στην διαδικασία και προσπαθεί εάν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (άποψη μου αποκλείεται στην παρούσα φάση να προλάβει) να συμμαζέψει ότι προλαβαίνει. Συνεπώς οφείλει η συνάδελφος psyxraimia να μας πει τι την οδήγησε να αλλάξει αυτά που με τόσο σθένος υποστήριζε...
μα βρε γιατρε δεν πιστεύαμε ότι τα δηλωσαν λαθος..τους πιστεουμε ότι εχουν 20, 30, 40 ,50, 60, 70 μορια και παραπανω..το πρόβλημα είναι ότι μπηκαν με 20 και κοσμος (βθμιοι κ αθμιοι με 80-αναφερω τα δικα μου ενδεικτικα- μειναν εκτος)