0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγες λιοντάρι και άνοιξες αυτό το θέμα και δεν έχουμε με ποιόν να μαλώνουμε. Δεν υπάρχει ένταση,αλλά όπως λέει και η ψυχραιμία ''ετελείωσε''
Εγώ πιστεύω ότι δεν ασχολήθηκαν με τίποτα ακόμη
Ασχολούνται με τη σύσταση οργανικών θέσεων για τους μεταταχθέντες. Ποιοι θα είναι αυτοί, δεν ξέρω Αλλά κι αυτό με λάθος τρόπο το κάνουν. Διότι αφενός δεν γνωρίζουν την πραγματική σημασία της έννοιας "οργανικότητα" στην Πρωτοβάθμια και αφετέρου στις συσκέψεις στον 3ο υπό την ... προεδρεία της 36χρονης Διευθύντριας ΠΕ05 δεν βγαίνει άκρη. Δεν έχουν κάποια πρόταση και ζητάνε εισηγήσεις από τους διοικητικούς.Αρχικά πίστευα ότι για πολλά θέματα δεν διαρρέει κάτι, γιατί είναι σε πολύ στενό κύκλο. Τελικά μάλλον δεν διαρρέει κάτι γιατί δεν υπάρχει τίποτα για να διαρρεύσει...
Όσον αφορά εμένα προσδοκώ τάχιστα την επιστροφή μου στην β/θμια, το υπουργείο όμως; ούτε εθελοντικές ανακλήσεις δεν προχωρά, οψόμεθα
@vadi. Έχω εργαστεί 2 χρόνια στην Αθμια και παντού είχα άψογη αντιμετώπιση.Δυστυχώς όμως στην εποχή που ζούμε οι ταμπέλες μπαίνουν εύκολα.Εσείς νομίζετε ότι τις βάζω εγώ;Μακάρι να μην αντιμετωπίσετε τέτοια θέματα, αλλά δεν το πιστεύω.Με τα χρόνια βέβαια αυτό θα ξεχαστεί και ο κόσμος θα το καταπιεί - δεχτεί, με την έννοια που το είπε και ο gkgian...Παράθεση@NOMIME δεν αισθάνομαι άσχημα που δεν έκανα αίτηση. Έτσι όπως έγινε ήξερα ότι δεν έχω πιθανότητες (προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) και όντως βάσει της 1ης φάσης δε θα έπαιρνα ούτε σε γειτονικό νομό.Η 1η φάση είχε ελάχιστα παράδοξα.Από την επόμενη φάση (όταν και χαλάρωσε το θέμα των απολύσεων) άρχισαν οι αλεξιπτωτιστές.
@NOMIME δεν αισθάνομαι άσχημα που δεν έκανα αίτηση. Έτσι όπως έγινε ήξερα ότι δεν έχω πιθανότητες (προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) και όντως βάσει της 1ης φάσης δε θα έπαιρνα ούτε σε γειτονικό νομό.Η 1η φάση είχε ελάχιστα παράδοξα.Από την επόμενη φάση (όταν και χαλάρωσε το θέμα των απολύσεων) άρχισαν οι αλεξιπτωτιστές.