0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωχ!τωρα διαβασα και εγω την ανακοινωση του μπρατη! και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!
Λοιπον δεν αδικησα κανενα με 160+ μορια νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειμαι. Απαντησε μου εσυ τωρα που εισαι τιμιος απο καθε πλευρα πως θα διενργηθει ολη αυτη η διαδικασια;;
H απόφαση του Υπουργείου για τις οργανικές δείχνει ακριβώς το σκοπό του. Τώρα αν εσείς θέλετε να παραμυθιάζεστε με τους "εργατοπατέρες" δικό σας πρόβλημα...
Χαχα. Ειλικρινά θα το "απολαύσω". Προσωπικά δεν θα ξανακάνω αίτηση αν γίνει έτσι και το πιο πιθανό είναι το ίδιο να πράξουν και οι περισσότεροι από τους 13 που πήραμε μετάταξη στην Καβάλα. Ας έρθει κανένας από τα νησιά. Θα μείνουμε στη δευτεροβάθμια να κάνουμε 3-4 ώρες μάθημα και ας βρει το υπουργείο αναπληρωτές να καλύψουν την παραμεθόριο που θα αδειάσει. Το μόνο που στενοχωριέμαι, είναι ανθρώπους που ενώθηκαν με τις οικογένειες τους και θα ξαναπεράσουν την ίδια διαδικασία.
Λοιπον δεν αδικησα κανενα με 160+ μορια νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειμαι.
προσωπικά εμένα δε με χαλάει γιατί έχω ήδη κάνει αίτηση ανάκλησης και γιατί δεν πήρα μετάταξη/μετάθεση αλλά θα ακυρωθούν και οι υπηρεσιακές μεταβολές της β'θμιας τα δύο αυτά χρόνια; γιατί πολλοί έχασαν τη θέση τους
Για οικογένειες που δεν ενώθηκαν εξαιτίας των υποχρεωτικών τι έχεις να πεις?
με 160+ μορια ησουν στις μεταταξεις και τοσο καιρο γραφεις αμετρητα μηνυματα υπερ της "τρυπιας" διαδικασιας των υποχρεωτικων? εσυ εχεις τοσα μορια που με κλειστα ματια παιρνεις την μεταταξη με οποια διαδικασια και να γινουν...