*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4786578 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
Απ: Νέα Μετατάξεων
« Απάντηση #14742 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:22:15 pm »
ωχ!τωρα διαβασα και εγω την ανακοινωση του μπρατη! και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!

Λοιπον δεν αδικησα κανενα με 160+ μορια νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειμαι. Απαντησε μου εσυ τωρα που εισαι τιμιος απο καθε πλευρα πως θα διενργηθει ολη αυτη η διαδικασια;;
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Απ: Νέα Μετατάξεων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:18:26 »

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
« Απάντηση #14743 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:28:55 pm »

Λοιπον δεν αδικησα κανενα με 160+ μορια νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειμαι. Απαντησε μου εσυ τωρα που εισαι τιμιος απο καθε πλευρα πως θα διενργηθει ολη αυτη η διαδικασια;;
Έχε υπομονή...
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος freespirit

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14744 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:29:10 pm »
H απόφαση του Υπουργείου για τις οργανικές δείχνει ακριβώς το σκοπό του. Τώρα αν εσείς θέλετε να παραμυθιάζεστε με τους "εργατοπατέρες" δικό σας πρόβλημα...

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14745 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:33:04 pm »
Χαχα. Ειλικρινά θα το "απολαύσω". Προσωπικά δεν θα ξανακάνω αίτηση αν γίνει έτσι και το πιο πιθανό είναι το ίδιο να πράξουν και οι περισσότεροι από τους 13 που πήραμε μετάταξη στην Καβάλα. Ας έρθει κανένας από τα νησιά. Θα μείνουμε στη δευτεροβάθμια να κάνουμε 3-4 ώρες μάθημα και ας βρει το υπουργείο αναπληρωτές να καλύψουν την παραμεθόριο που θα αδειάσει. Το μόνο που στενοχωριέμαι, είναι ανθρώπους που ενώθηκαν με τις οικογένειες τους και θα ξαναπεράσουν την ίδια διαδικασία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:18:26 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
« Απάντηση #14746 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:34:27 pm »
H απόφαση του Υπουργείου για τις οργανικές δείχνει ακριβώς το σκοπό του. Τώρα αν εσείς θέλετε να παραμυθιάζεστε με τους "εργατοπατέρες" δικό σας πρόβλημα...
Λες ο γνωστός αιρετος να λέει ψέμματα για την πρόταση του υπουργείου?τώρα ποιος παραμυθιαζει ποιον?

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14747 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:35:38 pm »
Χαχα. Ειλικρινά θα το "απολαύσω". Προσωπικά δεν θα ξανακάνω αίτηση αν γίνει έτσι και το πιο πιθανό είναι το ίδιο να πράξουν και οι περισσότεροι από τους 13 που πήραμε μετάταξη στην Καβάλα. Ας έρθει κανένας από τα νησιά. Θα μείνουμε στη δευτεροβάθμια να κάνουμε 3-4 ώρες μάθημα και ας βρει το υπουργείο αναπληρωτές να καλύψουν την παραμεθόριο που θα αδειάσει. Το μόνο που στενοχωριέμαι, είναι ανθρώπους που ενώθηκαν με τις οικογένειες τους και θα ξαναπεράσουν την ίδια διαδικασία.
Για οικογένειες που δεν ενώθηκαν εξαιτίας των υποχρεωτικών τι έχεις να πεις?

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14748 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:37:04 pm »
Λοιπον δεν αδικησα κανενα με 160+ μορια νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειμαι.

με 160+ μορια ησουν στις μεταταξεις και τοσο καιρο γραφεις αμετρητα μηνυματα υπερ της "τρυπιας" διαδικασιας των υποχρεωτικων? εσυ εχεις τοσα μορια που με κλειστα ματια παιρνεις την μεταταξη με οποια διαδικασια και να γινουν...  ;D
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14749 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:37:15 pm »
Συνάδελφοι, εγώ κάποτε είπα ότι θα ζητήσω και συγγνώμη αν τελικά το υπουργείο δεν κάνει τίποτε για το θέμα! Κάποιοι τις τελευταίες μέρες μοίραζαν και τις οργανικές μεταξύ τους εδώ μέσα...σε στυλ "πάρε εσύ βουνό εγώ θέλω με θέα τη θάλασσα". Τα αντιπαρέρχομαι όλα αυτά και για χιλιοστή φορά λέω...ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα αυτής της πολιτικής ηγεσίας είναι η διαφάνεια και γελάστε όσο θέλετε ορισμένοι. Λεφτά δεν έχει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε προσλήψεις να τάξει ούτε μείωση ωραρίου άμεσα δε θα δούμε....αλλά τέτοια ρεζιλίκια όπως οι υποχρεωτικές μετατάξεις πρέπει και θα τα τακτοποιήσει γιατί ξέρει ότι το 40% που έχει στον κόσμο σαν πολιτικό κόμμα θα εξατμιστεί αν κάνει τα στραβά μάτια. Επίσης σας παρακαλώ συνάδελφοι δε χρειάζεται να γινόμαστε προσβλητικοί απέναντι στους υποχρεωτικά μεταταγμένους (όπως κάποιοι από αυτούς ήταν απέναντι μας) ότι και να γίνει.

Αποσυνδεδεμένος katpan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14750 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:38:46 pm »
προσωπικά εμένα δε με χαλάει γιατί έχω ήδη κάνει αίτηση ανάκλησης και γιατί δεν πήρα μετάταξη/μετάθεση αλλά θα ακυρωθούν και οι υπηρεσιακές μεταβολές της β'θμιας τα δύο αυτά χρόνια; γιατί πολλοί έχασαν τη θέση τους

Αποσυνδεδεμένος supernova1980

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14751 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:39:07 pm »
νομιμε αν εχεις πανω από 160 μορια όπως λες μη φοβάσαι θα παρεις μεταταξη
το λεει ξεκαθαρα πως θα γινει η διαδικασια όπως γινονταν οι μετατάξεις εως τωρα (θυμιζω με την παγια διαδικασια, πρεπει να ικανοποιηθουν πρωτα ολες οι αιτησεις μεταθεσης των αθμιων για να παρει καποιος μεταταξη σε μια περιοχη)
παντως αν μετατρεψει τα λειτουργικα σε οργανικα οντως θα υπαρχουν πολλες θεσεις
μου θυμιζει η ιστορια τον σεπτεμβριο του 2013 όταν ειχα παθει εγκεφαλικο με τις υποχρεωτικες μετατάξεις (δεν μπορουσαν να το χωνεψω!μου παραμορφωσαν τη ζωη) και νοιώθω απολυτα πως θα νοιωθουν οι μεταταγμένοι που και αυτοι δεν φταινε σε τιποτα (ανταποκριθηκαν στο καλεσμα του υπουργείου)..

Αποσυνδεδεμένος freespirit

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14752 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:40:25 pm »
Προσβλητικοί ήταν οι υπόλοιποι όχι οι μεταταγμένοι.

Να παραθέσω εδώ όλους τους χαρακτηρισμούς που έχουμε δεχθεί?

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14753 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:43:52 pm »
προσωπικά εμένα δε με χαλάει γιατί έχω ήδη κάνει αίτηση ανάκλησης και γιατί δεν πήρα μετάταξη/μετάθεση αλλά θα ακυρωθούν και οι υπηρεσιακές μεταβολές της β'θμιας τα δύο αυτά χρόνια; γιατί πολλοί έχασαν τη θέση τους

Ακριβώς. Δυο χρόνια στην πρωτοβάθμια έχασα υπηρεσιακές μεταβολές στη δευτεροβάθμια της Καβάλας. Προσωπικά από εδώ και πέρα ότι οικονομίες έχω θα τις φάω σε δικηγόρους. Ακύρωση παράνομων μεταθέσεων, ακύρωση τοποθετήσεων όσο καιρό ήμουν στην πρωτοβάθμια, για μια μετάταξη που τελικά ποτέ δεν έγινε κλπ.

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14754 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:45:54 pm »
Για οικογένειες που δεν ενώθηκαν εξαιτίας των υποχρεωτικών τι έχεις να πεις?

Ότι λέω και στον εαυτό μου 11 χρόνια που είμαι μακριά από τον τόπο μου.

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #14755 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:46:36 pm »
με 160+ μορια ησουν στις μεταταξεις και τοσο καιρο γραφεις αμετρητα μηνυματα υπερ της "τρυπιας" διαδικασιας των υποχρεωτικων? εσυ εχεις τοσα μορια που με κλειστα ματια παιρνεις την μεταταξη με οποια διαδικασια και να γινουν...  ;D
Εγώ είμαι απόλυτα ειλικρινής!!
Εσύ είσαι σίγουρος;;;
Ανήκω σε νεοεισερχόμενη ειδικότητα. Δεν αδικήσαμε κανέναν. Αυτό έγραφα τόσο καιρό. Που εμπλεκόμαστε εμείς με ΠΕ11, ΠΕ06;; Σημειώνω ότι δεν έχω τίποτα κακό με τους συνάδελφους...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2015, 04:52:01 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟΡΩΝ »
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636