0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι ειρωνεια το σχολιο μου... ειλικρινα το λεω οτι με 160+ μορια δεν βρισκω τον λογο να υπερασπιζεσαι μια διαδικασια που δεν αδικησες κανεναν ουτε επωφεληθηκες απο τις διαταξεις του.(και νεοεισερχομενη ειδικοτητα εισαι και εχεις πακτωλο μοριων)
Αν δεν έχεις περάσει τη διαδικασία δεν μπορείς να το λες αυτό. Θα σου πω λοιπόν πως την πέρασα εγώ. Τις ημέρες των αιτήσεων από τις 9-9:30 το πρωί μαζεύονταν καμιά 30ρια συνάδελφοι της ειδικότητας μου στα γραφεία της δευτεροβάθμιας και στήναμε πηγαδάκι προσπαθώντας να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετρούσαμε τα μόρια μας, συζητούσαμε ποιοι έχουν λόγο να κάνουν αίτηση ποιοι δεν έχουν. Ποια σειρά έχουμε Και κυριολεκτικά όσοι κάναμε αίτηση την κάναμε την τελευταία μέρα, με πολύ άγχος αφού η εγκύκλιος άφηνε ασάφειες, αλλά ταυτόχρονα και με φόβο να μην κάνουμε αίτηση για το που θα βρεθούμε (μήπως και στο σπίτι μας;). Το να σε ξαναβάζει το υπουργείο ξανά στη διαδικασία των αιτήσεων είναι πολύ επίπονο. Προσωπικά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω. Έλεος πια, όπως κοιμάται ο καθένας και ότι όνειρο βλέπει, εμείς πρέπει να τρέχουμε. Ας αγχωθούν αυτοί που θα με τοποθετήσουν του χρόνου.
perastike kavalasη οκπε ζητουσε 500 ευρω για συμμετοχη συν 150 ευρω για εργοσημο συν συν συν (εβγαιναν και αλλα φασολια)..ξερεις ποσα χρηματα ξοδευτηκαν για οσους το πηγαν δικαστικα, αλλα και από βθμιους που πηγαν σε δικηγόρους για ενσταση..αλλοι τωρα που φοβηθηκαν και δεν εκαναν αιτηση για υποχρεωτικη θα πανηγυριζουν ότι δικαιωθηκαν εκ του αποτελέσματος...ουσιαστικα δες το σαν 2 χρονια αποσπασηφυσικα κυνηγα δικαστικα ότι θεςαλλα αυτή είναι η ελλαδα δυστυχωςποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..Μαλιστα και τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου. Φοβηθηκα τοτε και δεν εκανα δηλωση, τωρα ομως ναμαι και εγω...λαμπρα....να το κανουμε καθε χρονο αυτο!!Με τις υπηρεσιακες μεταβολες που επακολουθησαν,,, τι θα γινει;; Δεν βαριεσαι αυτη ειναι η Ελλαδα.... Αν κατι στραβωσει που θα βρω θεση..;;; Πολλα ζητας.....
Από το σοκ που έχεις πάθει κανείς λάθος στον τρόπο που κάνεις παράθεση. Πρόσεξε το γιατί δεν βγαίνει νόημα. Όχι πως δεν ξέρουμε κι θα πεις...
Αν δεν έχεις περάσει τη διαδικασία δεν μπορείς να το λες αυτό.
Για όσους βιάστηκαν....Αυτό είναι από το fb της ΔΟΕStavros Petrakis1 ώραΕπιτροπή μετατάξεων. Εισήγηση: ανάκληση όλων των μετατάξεων (και των 3655). Επιστρέφουν όλοι όπου ήταν. Οι μεταθέσεις θα γίνουν κανονικά και στις οργανικές που θα δημιουργηθούν. Μόλις ολοκληρωθούν θα ξεκινήσει από την αρχή νέα διαδικασία μετατάξεων. Ξεκινάει διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων και στους 8 κλάδους.Το οτι ήταν εισήγηση του Υπουργείου ήταν χαλασμένο τηλέφωνο από τον Μπράτη.Τυχαίο?