*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781784 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freespirit

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Νέα Μετατάξεων
« Απάντηση #14756 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:48:50 pm »
Προφανώς θα πρέπει να μας δωσουν τα μόρια που θα παίρναμε στη δευτ/θμια , την παλιά μας θέση,  κλπ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:10 »

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #14757 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:49:44 pm »
δεν ειναι ειρωνεια το σχολιο μου... ειλικρινα το λεω οτι με 160+ μορια δεν βρισκω τον λογο να υπερασπιζεσαι μια διαδικασια που δεν αδικησες κανεναν ουτε επωφεληθηκες απο τις διαταξεις του.
(και νεοεισερχομενη ειδικοτητα εισαι και εχεις πακτωλο μοριων)
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος vaios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14758 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:50:02 pm »
Ετοιμαστείτε να δείτε ένα επιστημονικό επίτευγμα, «Επιστροφή στο παρελθόν» το πείραμα αφορά 3700 άτομα, μείνετε συντονισμένοι για να δούμε αν υπάρξουν παρενέργειες.   :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος supernova1980

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14759 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:52:37 pm »
perastike kavalas
η οκπε ζητουσε 500 ευρω για συμμετοχη συν 150 ευρω για εργοσημο συν συν συν (εβγαιναν και αλλα φασολια)..ξερεις ποσα χρηματα ξοδευτηκαν για οσους το πηγαν δικαστικα, αλλα και από βθμιους που πηγαν σε δικηγόρους για ενσταση..
αλλοι τωρα που φοβηθηκαν και δεν εκαναν αιτηση για υποχρεωτικη θα πανηγυριζουν ότι δικαιωθηκαν εκ του αποτελέσματος...
ουσιαστικα δες το σαν 2 χρονια αποσπαση
φυσικα κυνηγα δικαστικα ότι θες
αλλα αυτή είναι η ελλαδα δυστυχως
ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:28:10 »

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14760 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:56:37 pm »
δεν ειναι ειρωνεια το σχολιο μου... ειλικρινα το λεω οτι με 160+ μορια δεν βρισκω τον λογο να υπερασπιζεσαι μια διαδικασια που δεν αδικησες κανεναν ουτε επωφεληθηκες απο τις διαταξεις του.
(και νεοεισερχομενη ειδικοτητα εισαι και εχεις πακτωλο μοριων)
Αν δεν έχεις περάσει τη διαδικασία δεν μπορείς να το λες αυτό. Θα σου πω λοιπόν πως την πέρασα εγώ. Τις ημέρες των αιτήσεων από τις 9-9:30 το πρωί μαζεύονταν καμιά 30ρια συνάδελφοι της ειδικότητας μου στα γραφεία της δευτεροβάθμιας και στήναμε πηγαδάκι προσπαθώντας να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετρούσαμε τα μόρια μας, συζητούσαμε ποιοι έχουν λόγο να κάνουν αίτηση ποιοι δεν έχουν. Ποια σειρά έχουμε Και κυριολεκτικά όσοι κάναμε αίτηση την κάναμε την τελευταία μέρα, με πολύ άγχος αφού η εγκύκλιος άφηνε ασάφειες, αλλά ταυτόχρονα και με φόβο να μην κάνουμε αίτηση για το που θα βρεθούμε (μήπως και στο σπίτι μας;). Το να σε ξαναβάζει το υπουργείο ξανά στη διαδικασία των αιτήσεων είναι πολύ επίπονο. Προσωπικά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω. Έλεος πια, όπως κοιμάται ο καθένας και ότι όνειρο βλέπει, εμείς πρέπει να τρέχουμε. Ας αγχωθούν αυτοί που θα με τοποθετήσουν του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος THE19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14761 στις: Μαΐου 15, 2015, 04:58:29 pm »
Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του.
Κομφούκιος

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡ

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
Απ: Απ: Νέα Μετατάξεων
« Απάντηση #14762 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:00:01 pm »
Αν δεν έχεις περάσει τη διαδικασία δεν μπορείς να το λες αυτό. Θα σου πω λοιπόν πως την πέρασα εγώ. Τις ημέρες των αιτήσεων από τις 9-9:30 το πρωί μαζεύονταν καμιά 30ρια συνάδελφοι της ειδικότητας μου στα γραφεία της δευτεροβάθμιας και στήναμε πηγαδάκι προσπαθώντας να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετρούσαμε τα μόρια μας, συζητούσαμε ποιοι έχουν λόγο να κάνουν αίτηση ποιοι δεν έχουν. Ποια σειρά έχουμε Και κυριολεκτικά όσοι κάναμε αίτηση την κάναμε την τελευταία μέρα, με πολύ άγχος αφού η εγκύκλιος άφηνε ασάφειες, αλλά ταυτόχρονα και με φόβο να μην κάνουμε αίτηση για το που θα βρεθούμε (μήπως και στο σπίτι μας;). Το να σε ξαναβάζει το υπουργείο ξανά στη διαδικασία των αιτήσεων είναι πολύ επίπονο. Προσωπικά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω. Έλεος πια, όπως κοιμάται ο καθένας και ότι όνειρο βλέπει, εμείς πρέπει να τρέχουμε. Ας αγχωθούν αυτοί που θα με τοποθετήσουν του χρόνου.
Σε αυτά που λες δεν έχεις άδικο. Πες μου όμως και εμένα που γαλλικών Αχαΐας στην πρώτη διαπιστωτικη δεν έβαλε θέσεις και η γυναίκα μου δεν έκανε, γιατί να έρθουν 3 συνάδελφοι με το κόλπο των δεύτερων διαπιστωτικών όταν δεν έδινε την δυνατότητα για νέες αιτήσεις?

Υ Γ. Το θέμα πλέον πάει χαλαρά για 2000 σελίδες και λίγες λέω...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2015, 05:01:35 pm από anikologr »
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #14763 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:01:18 pm »
perastike kavalas
η οκπε ζητουσε 500 ευρω για συμμετοχη συν 150 ευρω για εργοσημο συν συν συν (εβγαιναν και αλλα φασολια)..ξερεις ποσα χρηματα ξοδευτηκαν για οσους το πηγαν δικαστικα, αλλα και από βθμιους που πηγαν σε δικηγόρους για ενσταση..
αλλοι τωρα που φοβηθηκαν και δεν εκαναν αιτηση για υποχρεωτικη θα πανηγυριζουν ότι δικαιωθηκαν εκ του αποτελέσματος...
ουσιαστικα δες το σαν 2 χρονια αποσπαση
φυσικα κυνηγα δικαστικα ότι θες
αλλα αυτή είναι η ελλαδα δυστυχως
ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..

Μαλιστα και τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου. Φοβηθηκα τοτε και δεν εκανα δηλωση, τωρα ομως ναμαι και εγω...λαμπρα....να το κανουμε καθε χρονο αυτο!!
Με τις υπηρεσιακες μεταβολες που επακολουθησαν,,, τι θα γινει;; Δεν βαριεσαι αυτη ειναι η Ελλαδα.... Αν κατι στραβωσει που θα βρω θεση..;;; Πολλα ζητας.....
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
« Απάντηση #14764 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:03:16 pm »

Από το σοκ που έχεις πάθει κανείς λάθος στον τρόπο που κάνεις παράθεση. Πρόσεξε το γιατί δεν βγαίνει νόημα. Όχι πως δεν ξέρουμε κι θα πεις...
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #14765 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:08:44 pm »
Από το σοκ που έχεις πάθει κανείς λάθος στον τρόπο που κάνεις παράθεση. Πρόσεξε το γιατί δεν βγαίνει νόημα. Όχι πως δεν ξέρουμε κι θα πεις...
  Με νίκησες τι να πω..... είσαι αλάνθαστος......ΠΕ19
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14766 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:12:12 pm »
Αν δεν έχεις περάσει τη διαδικασία δεν μπορείς να το λες αυτό.

αγαπητε περαστικε, δεν σχολιασα κατι πανω σε αυτο που λες το οποιο το καταλαβαινω απολυτα, συμφωνω μαζι σου και μαλιστα το εζησαν αρκετοι φιλοι μου (εγω δεν χρειαστηκε γιατι δεν με ενδιεφερε προσωπικα να κανω αιτηση οπως και δεν εκανα). την ολη διαδικασια και την συζητηση εδω στο φορουμ την παρακολουθησα ως απλος θεατης.

αυτο που ανεφερα στον νομιμο απορων δεν ειναι ουτε ειρωνεια επαναλαμβανω ουτε καποιου ειδους μομφη. ισα ισα, αναρωτιεμαι  πως ειναι δυνατον καποιος με τοσα πολλα μορια να εχει αναγκη να υπερασπιζεται επι τοσες δεκαδες σελιδες μια διαδικασια η οποια εχει περασει πρωτακουστο αριθμο ενστασεων, εχει διεκπεραιωθει με πρωτογνωρο τροπο στα χρονικα των υπηρεσιακων μεταβολων και εχει κατηγορηθει απο τοσους επισημους φορεις οσο καμια αλλη διαδικασια...

αυτο, τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. να το πω ακομα πιο απλα, θα περιμενα απο καποιον που εχει ολα τα δικια με το μερος του (και νεοεισερχομενη ειδικοτητα ειναι και πακτωλο μοριων εχει) να μην ξημεροβραδιαζεται στο pde υπερασπιζοντας την διαδικασια των υποχρεωτικων αλλα να απολαμβανει τους καρπους των υπηρετησεων του που δικαιως του εδωσαν μια μεταταξη αφου ειχε μαζεψει τοσα πολλα μορια.
απλα μου κανει εντυπωση το γεγονος, that's all! φιλικα.  :)
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος freespirit

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14767 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:25:16 pm »
Για όσους βιάστηκαν....

Αυτό είναι από το fb της ΔΟΕ

Stavros Petrakis
1 ώρα
Επιτροπή μετατάξεων. Εισήγηση: ανάκληση όλων των μετατάξεων (και των 3655). Επιστρέφουν όλοι όπου ήταν. Οι μεταθέσεις θα γίνουν κανονικά και στις οργανικές που θα δημιουργηθούν. Μόλις ολοκληρωθούν θα ξεκινήσει από την αρχή νέα διαδικασία μετατάξεων. Ξεκινάει διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων και στους 8 κλάδους.

Το οτι ήταν εισήγηση του Υπουργείου ήταν χαλασμένο τηλέφωνο από τον Μπράτη.Τυχαίο?

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14768 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:29:09 pm »
Για όσους βιάστηκαν....

Stavros Petrakis
1 ώρα
Επιτροπή μετατάξεων. Εισήγηση: ανάκληση όλων των μετατάξεων (και των 3655). Επιστρέφουν όλοι όπου ήταν. Οι μεταθέσεις θα γίνουν κανονικά και στις οργανικές που θα δημιουργηθούν. Μόλις ολοκληρωθούν θα ξεκινήσει από την αρχή νέα διαδικασία μετατάξεων. Ξεκινάει διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων και στους 8 κλάδους.

Το οτι ήταν εισήγηση του Υπουργείου ήταν χαλασμένο τηλέφωνο από τον Μπράτη.Τυχαίο?

Έχετε ζαλιστεί μερικοί, ήταν εισήγηση του υπουργείου ΤΕΛΟΣ
http://vasliondos.blogspot.gr/2015/05/blog-post_450.html

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14769 στις: Μαΐου 15, 2015, 05:32:03 pm »
Για όσους βιάστηκαν....

Stavros Petrakis
1 ώρα

Επίστρέφουν όλοι όπου ήταν; θα ξαναπάρουν τις οργανικές που είχαν κάποιοι ή θα έχουμε νέο κύκλο δικαστικών προσφυγών;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182554
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)