0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μόνος λόγος που δεν γίνεται να επιτραπεί στους μεταταγμένους δικαίωμα μετάθεσης είναι επειδή θα βρίσκονται στον ΑΕΡΑ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και ίσως θα είναι η πρώτη φορά στοα παγκόσμια χρονικά που συνδικαλιστές στένουν στον ντάκο συναδέλφους με τη δικαιολογία, ε οκ μέχρι 31/8 θα έχει λυθεί το θέμα σας....
Έχω τα κότσια να τα λέω και στην πραγματική ζωή.. Να είσαι σίγουρος...
Καλημέρα,πιστεύω ότι δεν θα ισχύσει αυτούσια η πρόταση της επιτροπής γιατί δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στο υπουργείο. Προσπαθεί να λύσει ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο. Πραγματικά οι υποχρεωτικές μεταθέσεις ήταν άδικες για τις υπάρχουσες ειδικότητες της πρωτοβάθμιας και σε κάποιες περιπτώσεις ρουσφετολογικές. Αλλά δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να χάνουν τις οργανικές τους και να βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ούτε είναι δυνατόν να μην έχουν δικαίωμα για μετάθεση. Πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και η συγκεκριμένη που προτείνεται δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.Δεν έχω κάποια ενημέρωση, απλά εάν επικρατήσει η κοινή λογική θα κατανοήσει και το υπουργείο ότι θα εμπλακεί πάλι σε δικαστικούς αγώνες.Καλή τύχη σε όλους.
Μια διόρθωση. Δεν είναι πρόταση της επιτροπής αλλά του υπουργείου. Κάτι τελευταίο. Μήπως τελικά οι μετατάξεις αυτές είναι εντελώς στον αέρα? Από νομικής άποψης? Μήπως εν τέλει το υπουργείο προσπαθεί να τους προστατέψει?
από νομικής άποψης οι μετατάξεις δεν είναι καθόλου στον αέρα! και δεν νομίζω Ακριβή ότι νοιάζει τον υπουργό αν θα εμπλακεί σε δικαστικούς αγώνες... είναι Πολιτική Απόφαση... σήμερα είναι, αύριο δεν είναι... θα έρθει άλλος υπουργός που θα τα κάνει αλλιώς γιατί τότε θα υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις! και μετά να σας δω όσους πανηγυρίζετε τώρα... όταν σας πουν κι εσάς συγνώμη λάθος...