0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν εννοεις εμενα οτι σε ζαλισα με τα απειρα μορια που εχω,ισα ισα τα 80 δεν επαρκουν, ισως εσενα σου φαινονται πολλα. το ειπα και πριν πολλες φορες ναι εγω θα ημουν ευχαριστημενη με γενναιες μεταθεσεις και να μη ξεσπιτωθουν οι μεταταγμενοι γιατι αν εμπαινα θα συνεξεταζομουν με υπολοιπους μεταταγμενους και θα προσπερναγα την πλειοψηφια τους.αλλους ομως αθμιος με 60 μορια πχ που θα εμενε εκτος ενω εντος πυσπε θα εμεναν πολλοι με 20-60 μορια δεν θα ηταν καθολου ευχαριστημενος..εγω παλι με ασεπ μπηκα πανω που τελειωσα το μεταπτυχιακο μου (ουτε αυτο μετρησε στον ασεπ)χωρις προυπηρεσια, με ανεβασε κι ο βαθμος πτυχιου γιατι ειχα πει τον ορκο οποτε δεν ξερω για ολυμπιακες παιδειες κτλ
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζουν ορισμένοι. Υπάρχουν και τα ασφαλιστικά μέτρα που θα φρενάρουν τις εξελίξεις. Εγώ από τη χθεσινή συνάντηση έμεινα με κάποιες απορίες:1. Για ποιές δικαστικές αποφάσεις μιλάει το Υπουργείο και γιατί δεν τις έδειξε στον εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ;2. Αν υπάρχουν, που δεν υπάρχουν, για ποιο λόγο η ΟΚΠΕ με μορφή κατεπείγοντως καλεί τα μέλη της σε νέο δικαστικό αγώνα;3. Γιατί το Υπουργείο δεν έκανε γνωστά τα μόρια και όλα τα στοιχεία όπως όφειλε για τις μετατάξεις;4. Με ποιό σκεπτικό προτείνει το Υπουργείο να τιμωρηθούν εκπαιδευτικοί που δεν παρανόμησαν; Μην βιάζεστε ορισμένοι να πανηγυρίσετε, οκ υπάρχει βούληση υπερ σας από το Υπουργείο αλλά μέχρι εκεί.Αυτό είναι και το τελευταίο μου μνμ στο νήμα, στη σαρκοφαγία δε θα λάβω μέρος. Όποιοι φίλοι θέλουν να επικοινωνούν μαζί μου θα απαντώ μόνο με π.μ
...Κανονικά θα πρέπει να ενωθούν διοικητικά α' θμια και β'θμια και η διαδικασία να γίνει με τους υπεράριθμους να προηγούνται. Όπως πάει να γίνει θα έρθουν από δυσπρόσιτα κι όσοι περισσεύουμε εδώ θα συνεχίσουμε να περισσεύουμε. Αυτό για μένα είναι άδικο.
Έκανα εθελοντική τον Οκτώβριο, ξέρει κανείς τι θα γίνει με αυτές;