0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει καταλάβαμε πως την πήρες. Φίλε μου λυπάμαι αλλά για περιπτώσεις σαν την δική σου δεν μπορώ να προτείνω κάτι.Με τέτοιες απόψεις μόνο free spirit δεν θα έπρεπε να ονομάζεσαι.. 8)Αλήθεια εσύ τι προτείνεις? Να συνεχίσει η υπάρχουσα κατάσταση?
Για το κόλπο των δύο διαπιστωτικων κουβέντα?
To "δεν καταλογίζει σε κανέναν δόλο" το Υπουργείο συνδέεται με την ανάκληση όλων των μετατάξεων. Σε περίπτωση που δεν πάμε τελικά σε ανάκληση, αλλά ξανατρέξει η διαδικασία από την αρχή, προφανώς αλλά θα συμβούν....
Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις η μόνη ορθή λύση είναι η ΑΚΥΡΩΣΗ και η εκ ΝΕΟΥ έναρξη της διαδικασίας. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Γιατί ο πανικός;;;; Αν δεν πάρει κάποιος μετάταξη δεν θα έχει να καταγγείλει κάτι θα είναι όπως στις μεταθέσεις. Τι πιο λογικό και δίκαιο;;;
Το συμπέρασμα οτι οι επόμενες διαπιστωτικές έγιναν εκ του πονηρού από που το βγάζεις;
... η συνθηκη ομως οτι πλεοναζαμε καποιες ειδικοτητες στη δευτεροβαθμια ισχυε, οπως ισχυε και οτι στην πρωτοβαθμια υπηρχαν αναγκες για αυτες τις συγκεκριμενες ειδικοτητες. προηγηθηκαν αυτοι του ιδιου πυσδε γτ αλλιως θα δημιουργουνταν ακομα μεγαλυτερα προβληματα ...
Αυτό βγαίνει από πηγή στο υπουργείο ή είναι η προσωπική σου άποψη; σοβαρά ρωτάω γιατί εμένα άλλα μου είπαν (αυτά που γράφω)...
Έχεις τελείως άγνοια. Αν πραγματοποιηθούν οι μετατάξεις με την πάγια διαδικασία, τότε είναι που μιλάμε για ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Δεν προβλέπεται ούτε μοριοδότηση, ούτε τίποτα στην πάγια διαδικασία.
Η απόφαση του Υπουργείου είναι "πακέτο". Εάν δεν πάμε σε ανάκληση πάμε και για άλλο "πακέτο"
Μια ματιά να ρίξει κανείς στα στοιχεία από την «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» που έχει συγκεντρώσει το ιστορικό μέλος rollo_tomassi θα διαπιστώσει πάρα πολλά σε όλους τους κλάδους. Μπορεί όμως η Πολιτεία να καταργήσει τη «μισή» διαδικασία; Μάλλον αδύνατον…
βλεπετε πουθενα να λεει οτι προηγουνται οι εντος ΠΥΣΔΕ? ακομα επιμενετε για κατι το οποιο ΔΕΝ ισχυει....!για πειτε μου οταν το καταλαβετε επιτελους οτι δεν προηγουνται οι εντος ΠΥΣΔΕ, ποσες μεταταξεις εγιναν με αυτο το κριτηριο και πρεπει να ανακληθουν? πααααααρα πολλες... και μιλατε για επανεξεταση. εδω εχει γινει το μπαχαλο του αιωνα.
Οι θέσεις είναι πολλές. Όποιος έχει τα μόρια, θα μπορέσει να κάνει αίτηση και να τις διεκδικήσει.
Μόνο που στην πάγια διαδικασία των μετατάξεων δεν προβλέπονται μόρια. Είναι ίσως η πιο αδιαφανής υπηρεσιακή μεταβολή που υπάρχει. Περισσότερο αδιαφανής και από τις υποχρεωτικές μετατάξεις που έγιναν.