0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός από υπαινιγμούς, δίκες προθέσεων και «μεγάλα μυστικά», έχεις να προσφέρεις κάτι πιο χειροπιαστό στη συζήτηση; Διότι πολύ απλά εκτός από ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, αιρετούς ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ, προέδρους των επιστημονικών ενώσεων πάρα πολλοί συνάδελφοι, και στις 1150 σελίδες αυτού του νήματος, έχουν εισφέρει καταρχήν ενημερώνοντας-αποκαλύπτοντας και τον τελευταίο καιρό και με δημιουργικές προτάσεις επίλυσης…
Νομίζω πως σε ένα ανώνυμο φόρουμ είναι άκομψο να κάνουμε επώνυμες αναφορές (πλην των θεσμικών προσώπων).Από την άλλη αν λέμε και τίποτα, ακυρώνουμε το νόημα του νήματος.Είναι κρίμα να έχει υπάρξει σημείο τομής και για συγκεκριμένους λαγούς (που έλεγα) να τραβάμε στα άκρα.Γιατί η απαίτηση για κουκούλωμα και μη δημοσιοποίηση, άκρο είναι
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τους μεταταγμένους αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό την Τρίτη 19-05-2015 όλοι αυτοί έχουν ήδη μπει σε κινητικότητα και δεν αποκλείστηκε το γεγονός οι θέσεις των μεταταγμένων να μπουν σε διαπραγματευση με τους θεσμούς..... Μετά από αυτό το νησί και τη β/θμια θα τα διεκδικείτε.... αλλά περασμένα μεγαλεία.....
Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος από το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο. (Ισπανός συγγραφέας Baltasar Gracian)
"Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τους μεταταγμένους αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό την Τρίτη 19-05-2015 όλοι αυτοί έχουν ήδη μπει σε κινητικότητα και δεν αποκλείστηκε το γεγονός οι θέσεις των μεταταγμένων να μπουν σε διαπραγματευση με τους θεσμούς..... Μετά από αυτό το νησί και τη β/θμια θα τα διεκδικείτε.... αλλά περασμένα μεγαλεία....."ΚορριναΔιάβασε πιο προσεκτικά τη δήλωση που έγινε από τη συντονιστική επιτροπή των μεταταγμένων μετά τη συνάντηση, μη λες ανακρίβειες κι επιτέλους...συγκράτησε τα συναισθήματα κακεντρέχειας. Για όνομα του Θεού, θα το πω για άλλη μια φορά, το παρόν φόρουμ δεν είναι για να επιτίθεται ο ένας στον άλλον, αλλά για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες για θέματα που μας απασχολούν.
Για να ελπίζει στο αύριο πρέπει να μαθαίνει κανείς από το χθες....
Μάιος 21, 2015, 09:03:31 μμ »Λογικότατο και εύχομαι να επικρατήσει ως άποψη. Αν πάλι όχι, ευτυχώς Θεέ μου που είμαι στη β/θμια που πλέον έχει ΚΕΝΑ μιας και το μπούγιο έφυγε για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά τι είπε η συντονιστική επιτροπή... (βίντεο, σχετικό δελτίο τύπου και προσωπική ενημέρωση). Μην επιμένεις.
.
Ξαναδές το βίντεο, κάνε τον κόπο και μπες στα εκπαιδευτικά sites και διάβασε το δελτίο τύπου των μεταταγμένων για να καταλάβεις καλύτερα. Καληνύχτα.