0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα δε νομίζω ότι ο νόμιμος ποτέ αρνήθηκε την ατομική ανάκληση όσων μεταταγμένων κακώς μετατάχθηκαν. Και προσωπικά αν μου πει το υπουργείο "ξέρεις έγινε λάθος, έπρεπε να μεταταχθεί ο τάδε στη θέση σου", θα εκνευριστώ μεν με τη βλακεία που δέρνει το υπουργείο και την προχειρότητα του, αλλά θα το αποδεχθώ εφ' όσον γνωρίζω ότι έπρεπε όντως να έρθει κάποιος στη θέση μου. Στην ισοπεδωτική λογική "όλοι πίσω" είμαστε αντίθετοι και ξανά από την αρχή. Την κολοκυθιά θα παίζουμε σε αυτό το υπουργείο; Και από που υπαγορεύεται το πάθος ορισμένων να ανακληθούν συλλήβδην οι μετατάξεις και ιδιαίτερα όσων ειδικοτήτων δεν προϋπήρχαν; στο γεγονός ότι οι ίδιοι/ες μετάνιωσαν που δεν είχαν κάνει αίτηση.
Στις αναλύσεις που γίνονται ας μη λησμονούμε πως από τον έλεγχο που ολοκληρώθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου ήδη 450 εκπαιδευτικοί που δήλωσαν ψευδή στοιχεία ό,τι και να γίνει επιστρέφουν στη Δευτεροβάθμια, είτε από την Πρωτοβάθμια είτε από διοικητικές θέσεις.
Παράθεση από: ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟΡΩΝ στις Μάιος 17, 2015, 09:28:30 μμΔιαβάζω πολλά και διάφορα σχολια. Θα ρωτήσω λοιπόν όλους ανεξαιρέτως και κυρίως αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους αδικημένο από τις μετατάξεις γενικά. Όλο το προηγούμενο διάστημα ζητούσαμε επίμονα ΟΛΟΙ να γίνει έλεγχος και ανακοίνωση των μορίων και των προτιμήσεων όσων έκαναν μετάταξη. Αυτός ο έλεγχος έγινε τελικά και από ανακοινώσεις μελών της άτυπης επιτροπής ΔΟΕ -ΟΛΜΕ προέκυψε ότι ευρέθησαν 247 δηλώσεις με περισσότερα μόρια και 208 με λιγότερα. Για τα λάθη αυτά δεν υπάρχει και δεν καταλογίζεται δόλος από τις υπηρεσίες του υπουργείου
Το δεν καταλογίζεται «δόλος» σημαίνει πολύ απλά πως αφού η απόφαση του Υπουργείου είναι να ανακληθούν και οι 3.655 υποχρεωτικές μετατάξεις που έγιναν έως το Δεκέμβριο του 2014 το θέμα «πάει στο αρχείο». Εάν όμως δεν ακυρωθούν, οι επιστημονικές ενώσεις ΠΕ05.07,19-20 με σημερινή τους ανακοίνωση προτείνουν:…3) Να ανακοινωθούν τα μόρια όλων των αιτήσεων, να διασταυρωθούν με στοιχεία από τις ΔΔΕ και για όσους έκαναν ψευδή δήλωση να ανακληθεί η μετάταξη… Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό: Καλά οι 247 που δήλωσαν περισσότερα μόρια οι 208 που δήλωσαν λιγότερα τι φταίνε, δηλαδή και …. κερατάς και δαρμένος; Διότι μπορεί σήμερα ο αριθμός αυτών που δήλωσαν λιγότερα μόρια να μας φαίνεται εξωφρενικός, αλλά αν γυρίσουμε στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί τον Αύγουστο του 2013 και την ψυχολογική πίεση που όλοι βιώσαμε στο πετσί μας νομίζω πως εξηγείται…
και κάποια στιγμή, με τα 160 σου μόρια, εξήγησέ μας ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενό σου
Φυσικά διατηρείς το δικαίωμα να μην απαντήσεις και φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να φαντάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ
Θεωρείς δηλαδή ότι οι 210 που δήλωσαν λιγότερα μόρια από όσα είχαν έκαναν ψευδή δήλωση; καταλαβαίνω την προσπάθεια να κατασκευαστεί ένας μεγάλος αριθμός παρανόμων για λόγους εντυπωσιασμού.
Και βέβαιά θεωρώ ψευδή δήλωση η οποία επηρεάζει την διαδικασία, ανεξάρτητα αν έγινε με δόλο ή όχι. Ποιος μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι κάποιες ενστάσεις δεν βασίστηκαν στην ψευδή αυτή δήλωση με την χαμηλότερη μοριοδότηση και δεν δικαιώθηκαν;
Δηλαδή αν κάνω αίτηση για Διευθυντής, αλλά δεν καταθέσω το μεταπτυχιακό μου κάνω ψευδή δήλωση;;;; να προσέχετε τι γράφετε. Ψευδή δήλωση μπορεί να στοιχειοθετηθεί μόνο όταν επιτυγχάνεται όφελος γι' αυτόν που την έκανε και ταυτόχρονα μπορεί να αποδειχθεί η σκοπιμότητα του "λάθους" Πρέπει να συντρέχουν και οι δύο με παράγοντες. Ο λογικός τελεστής που πρέπει να συνδέει τς δύο πράξεις είναι ο τελεστής ΚΑΙ.
…με στενοχωρείς.Και να προσθέσω, ελαφρώς ετεροχρονισμένα αλλά επειδή εσύ το ζήτησες, με γεια την καρέκλα στο avatar της 12 Μαΐου, δεν πρέπει να ήταν από Αμερική τελικά, πολύ ψεύτικη βγήκε. Άντε τα λέμε.
Όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!