0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι πραγματι ντροπη επιστημονικοι συλλογοι να... μπερδευουν τα εγγραφα που στελνουν!!
Γελάω με τους επιστημονικούς συλλόγους. Την έκαναν την λαλακια τους (δηλαδή το σωστό είπαν αλλά τους πονάει η αλήθεια) και τρέχουν να τα μαζέψουν. Για πείτε οι μετάταχθεντες την άποψή σας... Σας καλύπτει η νέα πρόταση? Η προηγούμενη δεν είχε περισσότερα στοιχεία δικαιοσύνης? Τελικά είστε με το δίκιο η το άδικο?
Υπάρχουν ενστάσεις που έχουν (αντικειμενικά) δίκιο και εκκρεμούν;Αυτοί δεν πρέπει, σύμφωνα με την μέχρι τώρα διαδικασία, να ικανοποιηθούν;Αν λοιπόν, σύμφωνα με τις προτάσεις έρθουν ΟΛΟΙ οι ΑΘμοι που έχουν περισσότερα μόρια από τον τελευταίο μεταταχθέντα, και ΟΛΟΙ οι
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΟΡΙΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ. ΕΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ;
Εγώ είμαι μέσα σε όλα.. Φτάνει πια η κοροϊδία..
Να φτιάξουμε θέμα; Συμφωνείτε;
@janivaΑυτοί που σίγουρα δεν έχουν εκ των έσω πληροφόρηση είναι οι μη μεταταγμένοι. Από τις εξελίξεις κρίνουμε.