0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους ΠΕ11 υπάρχουν πολλές ενστάσεις κατά συγκεκριμένων ονομάτων οι οποίες ΔΕΝ δικαιώθηκαν, και χωρίς αιτιολόγηση. Δηλαδή κάνω ένσταση γιατί ο ΧΧ έχει περισσότερα μόρια από εμένα και ζητούσαμε και οι 2 μετάταξη στην ίδια περιοχή. Εκείνος πήρε μετάταξη και εγώ όχι. Αυτές οι περιπτώσεις τι θα γίνουν;
Εμένα δεν συμφέρει...με γνωρίζεις κυρία μου;; Χιλιάδες σαν και εμένα είναι πεντακάθαροι και μας χαρακτηρίζετε καθημερινά με απίστευτες κατηγορίες.
Είναι η περίπτωση "υπερπηδήσεις" - περιλαμβάνει γόνους μεγάλων ονομάτων της πολιτικής, καλλιτεχνικής και οικονομικής ζωής του τόπου, που δεν είχαν την υπομονή να πάνε με τη σειρά τους....
Σου διαφεύγει μυστηριωδώς ότι το ΥΠΟΠΑΙΘ δεν τους καταλογίζει δόλο και δεν δημοσιοποιεί όλα τα μόρια όλων των αιτήσεων.
http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/to-neo-shedio-nomoy-gia-tin-paideia.pdfΆρθρο 50Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης1. Το προεδρικό διάταγμα 28 του 2014 (ΦΕΚ Α 48/28-02-2014) με τίτλο "μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" καταργείται.Άρα ή προτεραιότητα ή υποχρεωτικές ενδοπεριφερειακές αποσπάσεις (βλ. άρθρο 31 του 3848). Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα φτάσουμε ως εκεί.
http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/to-neo-shedio-nomoy-gia-tin-paideia.pdfΆρθρο 50Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης1. Το προεδρικό διάταγμα 28 του 2014 (ΦΕΚ Α 48/28-02-2014) με τίτλο "μεταθέσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης" καταργείται.
Απαλλαγη στους ψευδοδηλωσιες δεν εχει δωσει το Υπουργειο.Απαλλαγη εδωσε το υποθετικο σεναριο ακυρωσης.Χωρις εκεινο το σεναριο, απαλλαγη δεν υφισταται.Ωρα ειναι να μας πειτε οτι δε θα εφαρμοστει το σεναριο αλλα το υπουργειο σας εδωσε τα μορια της παλιας οργανικης σας για 2 χρονια
Επίσης συνεχίζεις την πάγια τακτική σου να ζητάς ακύρωση των μετατάξεων επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι δεν κάνατε αίτηση όταν έπρεπε.....
Όντως το υπουργείο έχει πρόθεση να συγχωρέσει αυτούς που δήλωσαν λάθος μόρια (τα προς τα πάνω γιατί οι προς τα κάτω είναι απλά αυτοκτονικοί) και μας το δήλωσε και ο Κουράκης. Από που βγαίνει ότι δεν το ήθελε το υπουργείο; μην λέμε ότι φανταζόμαστε ότι είναι σωστό αλλά το τι είναι.