0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναισθησία; χέστηκες για τις οικογένειές μας θα μου πεις... τι σε νοιάζει... ανάκληση να γίνει και όλα καλά... αυτό μας τρώει να ψωθήσει η κατσίκα του γείτονα... αντί να ζητάμε θέσεις για όλους πάμε να τις φάμε από τους νόμιμους... ποιος καλύπτει τους παράνομους; οι μεταταγμένοι; γιατί δεν εγκαλεί του παράνομους του υπουργείο; οι άλλοι τι φταίμε; για πες... ας τους πιάσει αυτούς με τα 20 μόρια. Ποιος είπε όχι; οι μεταταγμένοι ποτέ... το υπουργείο είπε ότι η δημοσιοποίηση των μορίων είναι κουτσομπολιό... διαφάνεια και δικαιοσύνη ζητάμε.
φίλε μίλα πιο καλά και σε όλο αυτό το τραγελαφικό που από την αρχή ήταν διάτρητο, δεν υπάρχει κανείς νόμιμος
φίλε μίλα πιο καλάκαι σε όλο αυτό το τραγελαφικό που από την αρχή ήταν διάτρητο, δεν υπάρχει κανείς νόμιμος
τι να καταλάβουν ρε Κορίναστο τέλος θα τους νομιμοποιήσουν κιόλας και θα μας κουνάνε και το δάχτυλο όλοι αυτοί που μπήκαν από το παράθυρο στην περιοχή τουςκι εμείς θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε μόρια στην άκρη της Ελλάδας μακριά από όλουςγιατί δίκαιο σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει
Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει νέο μνημόνιο πρέπει να ξεσπιτώσει 4000 οικογένειες;
όταν αγαπητέ μου η πρόσκληση δεν ήταν εγκύκλιος, όταν δεν επετράπη σε περιοχές να μην κάνουν αίτηση και μετά ξαφνικά πήραν μετάταξη από εκεί, όταν χίλια δυο πράγματα έγιναν, που το βλέπεις εσύ το νόμιμο;όταν κάτι είναι μαύρο, δεν γίνεται να έχει μέσα του άσπρα
Αυτός που σε συμβούλεψε να μην κάνεις αίτηση.Αυτόν ψάξε.
Άσπρα είναι οι εκπαιδευτικοί που δήλωσαν σωστά μόρια. Όσοι παρανόμησαν να τιμωρηθούν από υπουργούς μέχρι υπαλλήλους. Οι άλλοι δεν φταίνε. Πρέπει να δωθούν θέσεις σε ΌΛΟΥΣ όχι να διώξουν 4000 και να πάνε άλλοι 4000. Γιατί κοιτάξτε σε 6 μήνες μπορεί να έρθει και νέα κυβέρνηση και να τα πάρει όλα πίσω... δεν τελείωσε ξέρετε η ιστορία...
Σωστός! ξέρω 2 που το είχαν κάνει επάγγελμα και έκαψαν κόσμο...