0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέω να βάλω και τον γιο μου να κάνει μια αίτηση τώρα που παίρνει το πτυχίο με το καλό που ξέρεις καμιά φορά?Ο καθένας τον χαβά του Πλάκα που έχετε μερικοί !!!
Εσύ βάλε τον γιο σου καλύτερα να υπογράψει το ψήφισμα των μεταταγμένων που απ' ότι έχω δει το υπογράφει και η κουτση Μαρία
Καλά εσύ έχεις πιο μεγάλη πλάκα διότι ξέχασες να κάνεις αίτημα για μετάταξη προφανώς???
Μάλλον πιο πολλή πλάκα έχουν αυτοί που μαζεύουν email από εδώ κι από΄κει για να τα περάσουν στο ψήφισμα και να φαίνονται πολλές υπογραφές...
http://www.ipaideia.gr/keimeno-diamartirias-pros-ipografi-oson-ekpaideutikon-antitithentai-thigontai-apo-tin-diadikasia.htm
Εσύ μην το υπογράφεις το ψήφισμα και πες τους να την ξανακάνουν την διαδικασία ματαξανά απ την αρχή. Τι στενοχωριέσαι???
Όσο ποιο έντονα τονίζετε κάποια σημεία στο υποτιθέμενο αυτο κείμενο διαμαρτυρίας, τόσο ποιο έντονες γίνονται και οι εκδικητικές απόψεις σας. Έχετε στοιχεία ότι δηλώναμε ο,τι θέλαμε;; Μπορείτε να το αποδείξετε;;
Εάν εννοείς την φόρμα διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών που βρίσκεται στην υπογραφή μου έχεις στοιχεία που τεκμηριώνουν όσα λες? Εάν ναι θα χαρώ να τα παραθέσεις. Αλλιώς μια συγγνώμη είναι το ελάχιστο..