0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο το γενικό λογιστήριο του κράτους υπαρχει η ανακοίνωση οτι μετα τη νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ με 76-70 επι του λαγού αυριο θα ανακοινωθούν 7000 οργανικές θέσεις στην Αθμια.
@ rollo_tomassi Δεν ξέρω τι θα κάνεις με τα μόρια, δική σου είναι η ευθύνη, σου το έχω επισημάνει εδώ και καιρό, αλλά εάν τελικά δημοσιεύσεις πίνακες και υπάρξει οποιοδήποτε υπονοούμενο όσο αφορά την δική μου παρουσία σε αυτούς, θα κάνω οτιδήποτε κρίνω απαραίτητο προκείμενου να προστατεύσω την φυσική και ηθική μου παρουσία. Και το γράφω αυτο γιατί μπαίνοντας σήμερα στο νήμα διαβάζω χαρακτηρισμούς ανείπωτους. Δεν με ενδιαφέρει τι σου είπε ο Πατρεας, αλλά με ενδιαφέρει η δική μου υπόσταση. Μόρια και αιτήσεις δέχομαι μόνο από τις υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ. Δεν δέχομαι από τρίτους να παριστάνουν την θεία δίκη και εγώ να παριστάνω τον λαγό προκειμένου μερικοί να επιτύχουν τους σκοπούς τους.
Άνθρωπε μου δεν σε ξέρουμε τι υπονοούμενο μπορεί να υπάρξει? Για εξήγησε μας να καταλάβουμε..
@ rollo_tomassiΓια λόγους αρχών και δεοντολογίας από σένα δεν δέχομαι τίποτε, μόνο από το ΥΠΟΠΑΙΘ. Χωριά παρεξήγηση δηλαδή..............