0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έγω ένα θα πω: Κάποιοι μεταταγμένοι να χαμηλώσουν τους τόνους και να αφήσουν την αλαζονεία τους κατά μέρους... Αναμένονται εξελίξεις που θα εξαρτηθούν από δύο κομβικά σημεία:1. Την απάντηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη σύσταση των οργανικών2. Το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
Και εγώ θα προσθέσω ένα ακόμα : Έχεις κάτι να σημειώσεις για το ακατάσχετο υβρεολόγιο σε βάρος των μετατασσόμενων και ο δηλητήριο που έχετε γεμίσει το νήμα τις τελευταίες ημέρες και ώρες;; Ή μήπως η συμπεριφορά αυτή έχει άμεση σχέση και συνάφεια με τις αναμενόμενες εξελίξεις;;
Δεν έχω να σημειώσω τίποτε άλλο παρά μόνο:1. Απάντηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη σύσταση των οργανικών2. Πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας ΔιοίκησηςΈχεις να σχολιάσεις κάτι γι' αυτά;
Διαταγές στους δικούς σου τους επιστήμονες κοριτσάκι μου, που έχουν αυτά τα προσόντα που αναφέρεις
Πρώτον δεν ξέρεις αν είμαι αγοράκι ή κοριτσάκιΔεύτερον δεν ήταν διαταγή, αλλά προτροπή για σύνεση και ταπεινότητα, γιατί μπορεί να χρειαστούν, έχει ο καιρός γυρίσματαΤρίτον για την απάντηση του ΓΛΚ για τις οργανικές και για το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης έχεις να μας σχολιάσεις κάτι;
Συμπληρώνω εδώ : Θυμήσου τι έγραφες μεταξύ άλλων............συνετά και ταπεινά....Συνδεδεμένος teacher_Έμπειρο μέλος****Μηνύματα: 520Λατρεύω την εκπαίδευσηΠροφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια« Απάντηση #13708 στις: Μάρτιος 29, 2015, 04:35:29 μμ »Παράθεση
Δεν καταλαβαίνω, γιατί παραθέτεις ένα παλιό μου σχόλιο; Γράφω κάτι κακό; Την αλήθεια γράφω! Πολλοί από εσάς γράφατε και γράφετε και σε άλλες σελίδες. Εσύ ο ίδιος μάλιστα εκτός από ΝΟΜΙΜΟΣ ήσουν και ΑΠΟΡΩΝ στο AlfaVita, όπως άφησες να φανεί από την αλλαγή του nickname σου εδώ. Όποιος ενημερώνεται από διάφορες σελίδες και διαβάζει σχόλια μπορεί να διασταυρώσει. Το κατακριτέο ποιο είναι; Θα σχολιάσεις επιτέλους κάτι ουσιαστικό;
Πρώτον, ξέρω ότι είσαι κοριτσάκιΔεύτερον, "να χαμηλώσουν τους τόνους" λένε όταν διατάζουν κάποιον, αν πήγαινες στρατό θα τόξερες. Προτροπή για σύνεση και ταπεινότητα πολλοί περίεργοι μας κάνουν σήμερα..... ξαφνικά! Από σένα βέβαια δεν υφίσταται καθώς είσαι η τελευταία που θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο, όπως και από διάφορους άλλους