0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη συνέχεια όμως, η κυβέρνηση, υπό τις επιταγές της τρόικας εγκατέλειψε το σχέδιο των εθελοντικών μετατάξεων
Εφόσον οι υποχρεωτικες δεν εγιναν με την παγια διαδικασια των μεταταξεων ο νομοθετης μπορουσε να βαλει οποιες παραμετρους εκεινος νομιζε οτι ηταν οι σωστες, για παραδειγμα η προτεραιοτητα του οικειου ΠΥΣΔΕ εγινε με το σκεπτικό να μην εξοστρακιστουν και αλλοι εκπαιδευτικοι απο τον τοπο κατοικιας τους-συμφεροντων τους. Γι αυτο ο Μπαλτας καποια στιγμη δηλωσε οτι το θεμα ειναι πολυσυνθετο.Οτι δεν επρεπε να φυγουν εκπαιδευτικοι απο περιοχες που εδιναν 0 πλεονασμα ή οτι πηγε κοσμος σε περιοχες που δεν ειχαν κενα, οπως και τα ψευδη προς τα πανω μορια πρεπει να διορθωθουν αμεσα.Αμεσα πρεπει να γινει η δημοσιοποιηση των αιτησεων και των μοριων ολων.
Είναι προφανές ότι αν δε τα βρουν ρεαλιστικά ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στο θέμα....τότε η εισήγηση θα γίνει απόφαση.Τα μαξιμαλιστικά: Μένουν οι μεταταγμένοι(χωρίς επανέλεγχο και τρέξιμο πάλι διαδικασίας, κάτι που αναπόφευκτα θα φέρει τεράστιες αλλαγές και ανακλήσεις κοντά στο 1/3 των μετατάξεων) και φέρνω και άλλους τόσους με μετάθεση τα ακούει ο Κουράκης και εκνευρίζεται.Η τελευταία παράγραφος της απάντησης του Κουράκη είναι ευθέως μία προειδοποίηση ότι "χαΐρι και προκοπή δε βρίσκω με την επιτροπή και για να μη πιάσει το θέμα Χριστούγεννα...κάτι θα πρέπει να αποφασίσω ΕΓΩ"Και φυσικά θα απαντήσουν, όλοι ξέρουμε ποιος/ποιοι, με ειρωνεία "Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις".Και έτσι νομίζω και έτσι σύντομα θα είναι.
Κάππως, κάπως, κάπως... κάπως κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά...Πρέπει να είναι Πέμπτη σήμερα, ο μόνιμος παίζει μελόδραμα. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή νομιμότητα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο μελόδραμα, Κυριακή ανάβουμε και κανένα κεράκι για το κοινό καλό. (ναι, ναι ξέρουμε… ειρωνεία μπλα μπλα, καρέκλες μπλα μπλα, επίπεδο μπλα μπλα)