0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιμε...Θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος, να ξέρεις με το ζόρι κρατιέμαι.Δε μου έχεις δώσει δείγματα προβοκάτορα μέχρι τώρα, γι αυτό θα μείνω political correct.Οι οργανικές θέσεις στη
Αν δεν διακρίνεις αντίφαση ανάμεσα στα λεγόμενα σου εδώ κι εκεί οκ. Εδώ τήρηση της νομιμότητας, εκεί δώστε αβέρτα μεταθέσεις στο λαό. Για να δοθούν μεταθέσεις γνωρίζεις πολύ καλά πως πρέπει να υπάρχουν οργανικά κενά, τα οποία καθορίζονται με τη διαδικασία που έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες στα ΠΥΣΔΕ. Μεταθέσεις για λειτουργικά κενά είναι παράνομες, όσο και αν πας να θολώσεις τα νερά. Ωστόσο σε πειράζουν οι μετατάξεις σε πραγματικά κενά, που όμως το υπουργείο για δικούς του σκοπούς αρνείται να τα συστήσει. Ζητάς δηλαδή μεταθέσεις σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ οργανικά κενά (δεν υπάρχουν αυτές οι ώρες), αλλά αγωνίζεσαι εναντίον μετατάξεων που έγιναν σε ΥΠΑΡΚΤΑ κενά, που το υπουργείο τόσα χρόνια αρνείται να τα επισημοποιήσει.
Αν νομιμοποιηθεί ένα ποσοστό οργανικών θέσεων στη ΔΙάθεση του εκάστοτε συμβουλίου θα είναι παράνομο;Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει νόμος, βάσει και του ότι ο 1566 το επιτρέπει ΓΙΑ ΤΗ
Give courage to the villager to climb in bed...
Νόμιμε χαλάρωσε γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ελέγχεις τα νεύρα σου και εκτίθεσαι διαρκώς. Καταλαβαίνω την αγωνία που έχεις όπως όλοι μας. Αυτό όμως δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να γίνεσαι εριστικός και άδικος
Είσαι ο τελευταίος των τελευταίων που θα μου κάνεις υποδείξεις. Φρόντισε να μάθεις συμπεριφορά στον εαυτό σου.Δεν έχω καμία αγωνία γιατί δεν παρανόμησα, αλλά αντί να ζητάτε όλοι την τιμωρία όλων όσων παρανόμησαν ζητάτε το κεφάλι όλων στο πιάτο. Για τέτοια δικαιοσύνη μιλάμε. Για τέτοια πλεονεξία, για τέτοια τάση εκδίκησης. Πάλι καλά που δεν το παίξατε αντιστασιακοί κατά του μνημονίου.Άνοιξε τα μάτια σου και δες καλύτερα τι μας ετοιμάζουν.... και μετά μου κάνεις μαθήματα καλής συμπεριφοράς. Να σου υπενθυμίσω ποιος χρησιμοποιεί λέξεις όπως κομπλεξικός κλπ; Δεν χρειάζεται νομίζω....Υ.Γ. Αλήθεια βρε παλληκάρια τι έγιναν εκείνα τα μόρια και οι πίνακες;; Όλο θα...θα...θα...ούτε πολιτικοί να ήσασταν Η νέα διοίκηση του ΥΠΟΠΑΙΘ δεν τα ανακοινώνει όπως υποσχέθηκε. Γιατί δεν το ζητάτε;; Αφωνία έχετε πάθει;; Η τρέχετε πίσω από διάφορους βουλευτές και ζητάτε και εσείς πολιτική λύση που έγινε πολύ της μόδας τελευταία;;