0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"6. ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ16,ΠΕ19-20 και ΠΕ32Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11,ΠΕ16, ΠΕ19-20 και ΠΕ32 πραγματοποιείται μόνο στην οικεία βαθμίδα, στην οποία ανήκειοργανικά ο εκπαιδευτικός."
Νομίζω το κάναν για να μην πανε οι υποχρεωτικά μεταταγμένοι να πάρουν αποσπάσεις στην β/θμια της περιοχής τους και να καταλήξουν να διδασκουν στην όαση της β/θμιας από την πίσω πόρτα.... φαντάσου τι θα λέγαν οι μεταταξοφάγοι μετά!
Λες να μας μετατάξουν ξανά; και μόλις μου είπαν και για μια θέση για μετάταξη σε ένα πανεπιστήμιο αλλά πάλι να καταλήξεις σε ένα γραφείο; να είναι τίποτα ερευνητικό να πω.... καλά και για να μεταταχθούμε δεν πρέπει να έχουν περάσει 5 χρόνια από την τελευταία μετάταξη; θα μας τις ανακαλέσουν πρώτα θα μου πεις....
Μπα εμένα μου μυρίζει δύο ενδεχόμενα:1. Το θετικό. Σύσταση οργανικών στην πρωτοβάθμια. Τοποθετούνται κατά προτεραιότητα στις προϋπάρχουσες ειδικότητες, όσοι ήταν εξ' αρχής στην πρωτοβάθμια και στη συνέχεια οι μεταταγμένοι. Για όσες θέσεις περισσέψουν καλούνται εκ νέου όσοι συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας θέλουν να κάνουν αίτηση. Προφανώς με αυτό τον τρόπο θα ανοίξουν και θέσεις σε περιοχές που το 2013 δεν είχαν δοθεί κενά.2. Το αρνητικό. Ετοιμάζουν κατάργηση των ΕΑΕΠ και οι μεταταγμένοι παίζουμε στην κινητικότητα Κατρούγκαλου, οπότε δεν χρειαζόμαστε και αποσπάσεις στην πρωτοβάθμια.
Δεν ξερω αν συμβει αυτο, αλλα απο τις πολιτικες εξελιξεις θεωρω οτι σε μια νεα κυβερνηση που θα προκυψει και θα χρειαστει νουμερα για να γινουν διαθεσιμοτητες αποτελουμε την κυρια πηγη εχοντας αυτοχαρακτηριστει ονομαστικα πλεοναζοντες. Την ιδια αποψη μου εξεφρασε πολυ σοβαρο μελος του pde.