0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπάμαι δε που θεωρείς ραγιάδες όσους δεν συμφωνούν ή δεν επικοινωνούν μαζί σου για να τους δώσεις τα φώτα σου. Τόσο πολύ υποτιμάς την νοημοσύνη μας που έρχεσαι μαύρα μεσάνυχτα για να μας καθυβρίσεις.Ένα μόνο σε ρωτάω εδώ και δύο μήνες: γιατί η νέα ηγεσία του ΥΠΟΠΑΙΘ δεν ανακοινώνει αυτά που υποσχέθηκε; Αν το γνωρίζεις, πες το να το μάθουμε και εμείς, αν όχι πάψε να πετάς μπανανόφλουδες......
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά , η σύσταση νεοεισερχόμενων κλάδων στην ΠΕ που είχε γίνει με Την αριθμ. 50200/Δ1/04−05−2012 (ΦΕΚ 1493/τ.
Περί ραγιάδων, η ανοχή είναι αυτή που άφησε αυτή την υπηρεσιακή μεταβολή να ριζώσει. Δυστυχώς αντί διαμαρτυρίας σοβαρής από θιγόμενους, θα μείνουμε σε μισόλογα πίσω από την πλάτη σας. Και έχει φροντίσει το υπουργείο να μην ξεκαθαρίσει την ήρα από το στάρι. Γιατί πολύ απλά αποφάσισε να το κουκουλώσει καθώς βρωμάει για πολλούς, όχι φυσικά μόνο εκπαιδευτικούς. Χίλιες φορές το έχω πει, αλλά εσύ εκεί. Δεν πειράζει θα το ξαναλέω.edit. Ταλιράκια μπας και γλιτώσω. Οι λαγοί είναι δυνατά χαρτιά και δεν πρέπει να πειραχτούν. Άρα θα φας κι εσύ τη ρετσινιά.
Με όρους ζωολογίας ή φυτολογίας δεν συζητώ στο έχω επισημάνει από παλιά.. Αν έχεις κάτι να πεις, πες το καθαρά, αλλιώς κόψε την πλάκα.Την λάσπη εκεί που κολλάει, αρκετά σε ανέχτηκα. Αντικειμενικός σου σκοπός ήταν να την πληρώσουν όλοι για να κάνεις εσύ και άλλοι αίτηση για μετάταξη. Μεταχειριστήκατε δε για τον σκοπό αυτο όλα τα μέσα.........
Είναι φοβερό. Αν έλεγα, ΑΝ ΛΕΩ, έλεγα να μην πάρετε οργανικές ώστε στους χαλεπούς καιρούς που έρχονται να κινδυνεύσετε, θα έλεγες άλλα. Λέω καλώς να πάρετε μόνο και μόνο για να μην κινδυνεύσετε, ειρωνεύεσαι.Σε πονάει η όλη αλήθεια, αυτό είναι το θέμα. ΠαράθεσηΌσο καθαρός κι αν είσαι (κατά δήλωση βέβαια και με τη δική μου καλή διάθεση να πιστέψω όσα λες) μετείχες σε μια άκρως σκοτεινή διαδικασία (με αδίκως κερδισμένους άλλους) και ανησυχείς. Έχεις ταλαιπωρηθεί, παραπάνω από πολλούς και δε θες να ανησυχείς άλλο. Θεμιτό και αποδεκτό, μέχρι όμως ενός σημείου και όχι της μονομερούς επίθεσης. Αρκετά με ανέχτηκες λοιπόν και σταμάτα να με σχολιάζεις για να μη λαμβάνεις απαντήσεις που δε σου αρέσουν.Εδώ με αναφέρεις ακόμα και σε διενέξεις σου με άλλους (ernie)
Όσο καθαρός κι αν είσαι (κατά δήλωση βέβαια και με τη δική μου καλή διάθεση να πιστέψω όσα λες) μετείχες σε μια άκρως σκοτεινή διαδικασία (με αδίκως κερδισμένους άλλους) και ανησυχείς. Έχεις ταλαιπωρηθεί, παραπάνω από πολλούς και δε θες να ανησυχείς άλλο. Θεμιτό και αποδεκτό, μέχρι όμως ενός σημείου και όχι της μονομερούς επίθεσης.
Ας ηρεμήσουν κάποιοι γιατί γελάει καλλίτερα όποιος γελάει τελευταίος.Το υπουργείο δεν τολμά να δημοσιεύσει τα μόρια.Οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν συντάξει τόμους ολόκληρους με τα "ευτράπελα" των υποχρεωτικών μετατάξεων.Ανιψούλες και βυσματάκια βολεύτηκαν τότε και παλεύουν τώρα για την τελική επικράτηση.Θα τα καταφέρουν, κατά την άποψή μου, γιατί αυτά γίνονται μόνο στη δική μας χώρα.Η διαφαινόμενη νίκη θα είναι παροδική και σε σαθρή βάση.Έχουμε και εμείς φωνή αλλά και δίκαιο και ηθική.Ραντεβού στα δικαστήρια.ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ
Το ΥΠΟΠΑΙΘ ορκίζεται στο όνομα της διαφάνειας και δεν τολμά να δημοσιεύσει τα μόρια;; Ποιους καλύπτει δηλαδή;;Μου αρέσει που εμφανίζεστε κατά ριπάς όταν γίνεται λόγος για απόδοση οργανικών!! Εξαπολύετε πάντα τις γνωστές φήμες και τις παρουσιάζετε ως πραγματικότητα. Αφού οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν συντάξει τόμους ολόκληρους με τα "ευτράπελα" των υποχρεωτικών μετατάξεων, γιατί δεν ανακοινώνονται επιτέλους να μάθουμε και εμείς τι έγινε;
Σίγουρα γελάει καλύτερα οποιος γελάει τελευταιος αν και τιποτα απ ολα αυτα δεν ειναι για γελια.Τα μορια εχουν ηδη δημοσιευτει σε καθε σελιδα ΔΠΕ γι αυτο και ο Rollo μπορεσε και εκανε πινακακια ( δεν ειρωνευομαι)Οι ανηψουλες και τα βυσματακια επρεπε να ειχαν βγει σεντρα απο το Υπουργειο ξεκινωντας απο τους 200 που το ιδιο ομολογησε οτι δηλωσαν ψευδη στοιχειαΘα τα καταφερουν ....μαλλονΔεν ξερεις αν η διαφαινομενη νικη θα ειναι παροδικη γιατι δε μπορεις να προεξοφλησεις τις αποφασεις των δικαστηριων, απλα εκφραζεις την επιθυμια σουΤο δικαιο και η ηθικη χωρανε μεγαλη κουβενταΟσο για το ραντεβου στα δικαστηρια, εξ αρχης ημουν της αποψης οτι οποιος νιωθει οτι θιγεται προσφευγει στη Δικαιοσυνη και δε παει να διορθωσει μια αδιαφανη -κατα τη γνωμη του- διαδικασια πιεζοντας την Πολιτικη ηγεσια να διαπραξει μια αλλη αδικια που θα ευνοησει εκεινον και οχι τον αλλον.
Το ΥΠΟΠΑΙΘ ορκίζεται στο όνομα της διαφάνειας και δεν τολμά να δημοσιεύσει τα μόρια;; Ποιους καλύπτει δηλαδή;;Μου αρέσει που εμφανίζεστε κατά ριπάς όταν γίνεται λόγος για απόδοση οργανικών!! Εξαπολύετε πάντα τις γνωστές φήμες και τις παρουσιάζετε ως πραγματικότητα. Αφού οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν συντάξει τόμους ολόκληρους με τα "ευτράπελα" των υποχρεωτικών μετατάξεων, γιατί δεν ανακοινώνονται επιτέλους να μάθουμε και εμείς τι έγινε;[/quoteΤον κο καθηγητη ρώτα που ακολουθησε τελικά τακτικες Αρβανιτοπουλου. Το πόρισμα θα παραδωθει μετα το πέρας της προθεμιας προσφυγης. Οργανικες για μεταθεσεις λοιπόν εξ ου κι ο εργατοπατερας ποσταρει ψηφαλακια ειναι αυτα κ συνδικαλιστικη συνταξη εν όψει. Ποιος θα τα υπογράψει δεν ξερω ακόμα...