0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά γίνονται γαργάρα. Εγώ πάντως εύχομαι να ιδρυθούν οργανικές για δύο λόγους1. Για να ικανοποηθούν όλοι.2. Για να δουν οι συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας πολλούς μεταταγμένους στις πρώτες θέσεις στους πίνακες μορίων για την διεκδίκηση των οργανικών κάθε περιοχής και να καταλάβουν ότι τόσον καιρό πολύ κακώς κατηγορούν πολλούς απο αυτούς. Και κάτι άλλο που επίσης δεν έχω καταλάβει.Γιατί μια θέση στο νομό Αττικής λχ. να ανήκει δικαιωματικά σε έναν συνάδελφο της πρωτοβάθμιας που την κυνηγάει με μετάθεση και διορίστηκε το 2008 και να μην ανήκει σε έναν συνάδελφο της δευτεροβάθμιας που διορίστηκε το 2000 έκανε 3,4 και παραπάνω χρονια το αγροτικό του σε παραμεθόριο, πήρε μετάθεση στην δευτεροβάθμια του τόπου συμφερόντων του στην οποία όμως πλεόναζε και πήγε με μετάταξη στην πρωτοβάθμια της ίδιας περιοχής. Και μην πει πάλι κανείς το παραμύθι της συνειδητής επιλογής διορισμού στην πρωτοβάθμια γιατί σε αυτό έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο η περιοχή και όχι μόνο η βαθμίδα. Επίσης, ήταν υπαιτιότητα του υπουργείου το να πλεονάζει τόσος κόσμος στην δευτεροβάθμια τη στιγμή που στην πρωτοβάθμια ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί οι διορισμοί γίνονταν εντελώς στα τυφλά, χωρίς οργάνωση και εξακολουθούσαν επί χρόνια να διορίζονται περισσότεροι στην δευτεροβάθμια ενώ οι πρωτοβάθμια είχε περισσότερες αναγκες.Αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και το υπουργείο αποφάσιζε να κάνει υποχρεωτικές μετατάξεις από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια, εσείς που φωνάζετε τόσον καιρό αν πλεονάζατε και ακούγατε τόσα περί διαθεσιμότητας και απολύσεων δεν θα κάνατε αίτηση? Κι αν παίρνατε τη μετάταξη δίκαια, όπως η πλειοψηφία κατά την άποψη μου των μεταταγμένων, θα σας άρεσε να σας φέρονται με τον ίδιο τρόπο οι συνάδελφοί σας της δευτεροβάθμιας? Εγώ ευτυχώς τέτοια συμπεριφορά είδα μόνο εδώ μέσα και όχι από συναδέλφους που συνυπηρετούσαμε τα δύο αυτά χρόνια σε σχολεία της πρωτοβάθμιας.
sorry απάντησα σε λάθος σχόλιο.Μια μικρή γεύση της αντίδρασή σας είναι όταν με την επαναπρόσληψη των τεχνικών ειδικοτήτων επέτρεψε να επαναδιοριστούν στη δεύτερη ειδικότητα τους σε κάποιους .
@ΑΠΟΡΩΝ αυτο το λεω copy-paste απαντηση9/6/2015http://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/apantisi_metataxeis.pdf21/7/2015http://www.parliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9301767.pdfτην γνωριζω την υπαρξη και της παλαιοτερης (9/6/2015) που ανεβασες. το επαναλαμβανω, γιατι δεν αλλαζει κατι με αυτο που μου απαντησες, οτι αυτοι στο υπουργειο εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα με την ολη υποθεση που ηταν απο τις πιο αριστα νομικα και διοικητικα καταρτισμενες...
21/7/2015 δεν το λες και παμπαλαιο... ασε που απλα το εβαλα για να δειξω οτι αυτοι στο υπουργειο εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα με την ολη υποθεση που ηταν απο τις πιο αριστα νομικα και διοικητικα καταρτισμενες...
με όσες π@π@ριες έγραψες
το αβόλευτο κολ@ρ@κι σου
Και έγραφες όλες αυτές τις μ@λ@κιες
Μάλλον αγνοείς επιδεικτικά την δικαστική απόφαση 1672/2015 αναφέρει καθαρά ότι οι μετατάξεις«δεν σχετίζονται με τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έλαβαν χώρα κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 50/1996, πριν από την έναρξη ισχύος του πιο πάνω νομοθετικού καθεστώτος, το οποίο διέπει τις υποχρεωτικές μετατάξεις του πλεονάζοντος εκπαιδευτικού προσωπικού.Μετά τον έλεγχο των μορίων ανακαλύψατε οτι αυτά δεν ειναι το πρόβλημα(!!!), τώρα αγνοείτε και τις δικαστικές αποφάσεις(!!!)
χαχα, πλακα εχεις... μηπως με περασες για τον υπουργο? σε πειραξε που ανεβασα μια (ακομη) απαντηση του υπουργου στη βουλη για το θεμα και το μονο που κανεις ειναι να γκρινιαζεις για την δικαστικη αποφαση και τον ελεγχο των μοριων (?)πραγματικα εισαι ΑΠΟΡΩΝ... edit: επειδη το πας πολυ εντεχνα επι της προσωπικης αντιπαραθεσης και επιθεσης, δεν θα ασχοληθω παρα θα σε αφησω να χτυπιεσαι μονος σου στο φορουμ. επιβεβαιωσε με...
αυτα πιο πανω εγραψες, ετσι δεν ειναι? και τα εγραψες επειδη ανεβασα μια απαντηση του υπουργου στην βουλη στις 21/07/2015 που ελεγε μια απο τα ιδια για το θεμα των υποχρεωτικων (φανταζομαι ο υπουργος ξερει σχετικα με δικαστικες αποφασεις). τελος, συμπληρωσα σχολιο μου οτι εκει στο υπουργειο εχουν χασει την μπαλα με την ολη διαδικασια (προφανως γιατι εχει πολλα στραβα). και εσυ καθεσαι και μου γραφεις για μια δικαστικη αποφαση οτι την αγνοω μαζι με τον ελεγχο των μοριων...οτι να ναι συμπερασμα, αυθαιρετο και ανοητο.μου φαινεται την τακτικη του τσουβαλιασμοτος την μισησες τοσο που την υιοθετησες τελικα. αφου πιστευεις οτι η δικαστικη αποφαση λυνει το θεμα, για δειξε μου, λυνει αλλα προβληματα οπως οτι προηγηθηκαν οι εντος ΠΥΣΔΕ χωρις να αναγραφεται στο ΦΕΚ, οτι προηγηθηκαν ατομα με λιγοτερα μορια που ακομα ειναι στις θεσεις αυτες κτλ?ασε μας λοιπον κ. ΑΠΟΡΩΝ που μεσημεριατικα εχεις ορεξη για καβγαδες. εχεις κανει το νημα εδω προσωπικο σου τσιφλικι και επιτιθεσαι σε οποιον δεν γουσταρεις.εγω δεν εχω ορεξη να ασχολουμαι με το ειδος σου.. σε ευχαριστω που με επιβεβαιωσες...