0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ j.prinΈχετε επίπεδο αν μη τι άλλο. Οι χαρακτηρισμοί και το λεξιλόγιο σας αποκαλύπτουν επιστημονικό και κοινωνικό σας ύφος και ήθοςΚανείς δεν έχει δίκιο εκτός από εσάς........
Έχεις δίκιο, αλλά όλοι οι άλλοι μουτζαχεντίν έχουν ηρεμήσει κάπως.
Δε μου αρέσει να κανω το δικηγόρο κανενός ομως πλέον μετα απο 1272!!! σελίδες ο Νόμιμος σε πείραξε και σου φαίνεται ανούσιος; Εχουν ουσία οι αντεγκλήσεις πλέον; ( όχι οτι είχαν ποτε)Επίσης επειδή ελεχθη αν δεν απατώμαι οτι καλο ειναι να γράφουμε οταν έχουμε κατι να πούμε να πω κι εγω πως ειλικρινά οι βλακείες του Κουρακη που αναμασωνται και απο τον ίδιο και απο διαφορά σαιτς πολυ με κουράζουν οταν αναπαράγονται εδω. Κάποιοι ξεφεύγουν και μιλούν άσχημα και οσο κι αν εχω διαφωνήσει δε θελω να βλέπω επιθέσεις τέτοιου είδους απέναντι στον rollo ομως ο Νόμιμος παλεύει εδω μέσα μόνος ουσιαστικά να πει τα αυτονόητα: δεν ειμαστε ολοι βύσματα.
@ j.prinΣυνέχισε να αποκαλύπτεσαι....ένα μονο με ανησυχεί με εσάς όλους.....το μίσος σας απέναντι στους μεταταγμένους και ο μικροκομματικός τρόπος που θελήσατε να μας ξαποστείλετε, όπως νομίζατε.....ή σκοπίμως σας υποσχέθηκαν.
Ούτε μισώ τους μεταταγμένους. Αυτοί δεν φταίνε σε τίποτε, νόμο του κράτους ακολούθησαν. Δεν υπάρχει ούτε συλλογική, ούτε ατομική ευθύνη
...ομως ο Νόμιμος παλεύει εδω μέσα μόνος ουσιαστικά να πει τα αυτονόητα: δεν ειμαστε ολοι βύσματα.
Στις υποχρεωτικές υπήρχε μοριοδότηση και κριτήρια.Κακώς δεν δημοσιοποιήθηκαν.Πήγε και χαμένος ο έλεγχος.Ήθελα νάξερα οι χτεσινές ''διαφανείς'' μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις με τι κριτήρια έγιναν;Ήδη μαζεύονται ενστάσεις!Κατά τα άλλα το υποπαιθ είχε εισηγηθεί ολική ανάκληση των υποχρεωτικών λόγω αδιαφάνειας.
Αφού δεν υπάρχουν μετρήσιμα κριτήρια για αυτές των διοικητικών θέσεων, πού μπορεί να πατήσει κάνεις για να κάνει ένσταση;