0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα, έλαβα επιτέλους απάντηση στην τελευταία ένσταση που είχα κάνει (Ιανουάριος 2014 ). Αυτό που μου λένε είναι ότι επειδή εγώ είχα οργανική θέση όταν έκανα την αίτηση, ΔΕΝ συμπεριληφθηκα καθόλου στη διαδικασία (παρόλο που μου έδινε το δικαίωμα και έκανα κανονικά αίτηση), που προφανως έγινε μόνο για αυτούς που ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Τελειώνοντας λένε ότι έχουν θέσει το θέμα των υποχρεωτικών γενικά στη νέα πολιτική ηγεσία και η ένσταση εκκρεμεί εν αναμονή οδηγιών.
Συνάδελφοι, η απάντηση σας ήρθε ταχυδρομικά ή με email;
Απολαύστε τους καρπούς τον κόπων σας!!! Οι μη κοινές ειδικότητες ας περιμένουν.....το τέλος των μνημονίων.Εκπαιδευτικοί δυο ταχυτήτων. Συγχαρητήρια και πάλι.......Αγαπητέ μου είναι οι καρποί τις δικιάς σας αλαζονείας που δεν θέλατε η διαδικασία να γίνει με διαφάνεια και δικαιοσύνη. Τις θεσούλες σας να διαφυλάξετε. Το ανέφερα και παλιότερα η αδικία γεννά αδικία και ας αναλογιστεί ο καθένας το μερίδιο ευθύνης του.
@ john-πε06Σου ξέφυγε πως οι ασύστολες συκοφαντίες, οι φωνές και τα ψηφαλάκια έπιασαν τόπο. Φυσικά δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία των εκπαιδευτικών που τακτοποιήθηκαν μέσα σε μια νύκτα......