0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σε αυτα συμφωνουμε σιγουρα
Οι αιτήσεις για εθελοντικές μετατάξεις γίνονται κάθε χρόνο από τον Σεπτέμβριο έως τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Απαραίτηση προϋπόθεση είναι να έχει κλείσει ο υπάλληλος 5 χρόνια ως μόνιμα διορισμένος.Το 2013 που έκανα αίτηση μετάταξης πρώτη φορά δεν πήρα διότι δούλευα 4 χρόνια και 9 μήνες και μάλιστα όταν είδα την λίστα των μεταταγμένων στο alfavita και πήρα αμέσως τηλ τους αιρετούς.Μου απάντησαν την απαραίτητη προυπόθεση των 5 ετών και ενώ στεναχωρήθηκα πολύ, συνειδητοποίησα ότι ήμουν ανενημέρωτος.Την επόμενη χρονιά ξαναέκανα αίτηση μου ήρθε εγγράφως απάντηση ότι δεν παίρνω μετάταξη.Ακόμα έχω το χαρτί.Το 2015 απλά έκανα αίτηση μετάταξης και όταν εξετάστηκαν είδα ότι πέτυχα.Όποιος έχει κάνει αίτηση και δεν πήρε να αναζητήσει αιτίες όποιος δεν ένδιαφέρθηκε,δεν μπόρεσε,αμέλησε ή γενικά δεν κατάφερε να κάνει δεν έχει δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα για γνωστούς,εκλογές,εξωγήινους και διάφορες αρλούμπες. Καλή επιτυχία σε μελλοντικές αιτήσεις σε όσους ενδιαφέρονται!
Και στο καπάκι φέρνουν 3 συναδέρφους ΠΕ06, στην Ανατολική Θεσ/νικη, η τελευταία με τα μισά μόρια από μένα. Και φυσικά κάνω ένσταση με δικηγόρο και ΦΥΣΙΚΑ απορρίπτεται. Γιατί λέει το ΚΥΣΠΕ δεν ειναι αρμόδιο για τις υποχρεωτικές μετατάξεις του 2013!!! Και πού έπρεπε να κάνω την ένσταση δλδ αν όχι στο ΚΥΣΠΕ; Άσε φίλε, στο κράτος της ρουσφετολογίας δε βρίσκεις άκρη.
Ο δικηγόρος σου είπε να κάνεις ένσταση προς το ΚΥΣΠΕ; Εγώ έκανα προς το υπουργείο. Το πήγες δικαστικά;Για τις άλλες μετατάξεις σου απάντησαν με γραπτή αιτιολόγηση;
Καλησπερα κ απο μενα. ποια ειναι η διαδικασια για να ζητησει καποιος μεταταξη ´η στην α/θμια ή σε διοικητικη θεση (δευτεροβαθμιες, πρωτοβαθμιες διευθυνσεις); Υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες καταθεσης της αιτησης; Πρεπει να υπαρχει προκηρυξη για θεσεις; Τι ισχυει γενικα; Ευχαριστω!