0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρια χρόνια τώρα,δεν βαρεθήκατε?Εντάξει,είπαμε,οκ να σου έχει γίνει κάτι έμμονη ιδέα,αλλά πλέον η κατάσταση με ορισμένους αγγίζει τα όρια της σχιζοφρενικης ψύχωσης που απαιτεί φαρμακευτική αντιμετώπιση...Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει οτι 3 χρόνια μετά,θα μας ''γυρίσουν πίσω''??Μη φάτε,έχει γλαρόσουπα...
Συναδελφε μεταταγμενος ΠΕ06 ειμαι και εγω. Απλά το αναφερω για πληροφορηση των συναδελφων. Οσο για το αποτελεσμα δε νομιζω να δικαιωθουν, αλλα στην χωρα που ζεις ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Εσυ εισαι βεβαιος;
Εσύ μπορεί να το λες όπως επιθυμείς. Όμως κάποιοι οφείλουν να το παλέψουν μέχρι τέλους....γιατί πόσο σωστό είναι ο/η μεταταγμένος/η με τα πλαστά μόρια ή με τα 25 μόρια είναι δίπλα από το σπίτι του/της και κάποιος άλλος με 95 μόρια να μην μπορεί να έρθει σε όμορο νομό;;;;;Δεν είναι έμμονη ιδέα ή εμμονή, είναι υποχρέωση προς τα παιδιά μου που τόσα χρόνια κάθε καλοκαίρι, αντί για διακοπές, με ζουν να αγωνιώ αν θα πάρω απόσπαση και πού! Κάποιοι άλλοι με πλάγιο τρόπο ή με ανοχή, έχουν ξεχάσει αυτά τα συναισθήματα!
Για να τελειώνουμε ο κ. Κουρακης έκανε έλεγχο μορίων και δεν βρήκε τίποτα, αλλά ούτε τα ανακοίνωσε όπως υποσχέθηκε!!! Απλά υπόσχονταν στους πάντες τα πάντα. Οργανικές δόθηκαν σε όλους προυπάρχοντες και μηΚαληνύχτα
Λάθος στα μόρια υπάρχουν για αυτό και "τρέχουν" κατά συγκεκριμένων ατόμων δικαστήρια.Ίσως σε νομούς που εσείς δε γνωρίζεται. Προσωπικά δεν μου υποσχέθηκε κανείς και προσμένω μόνο το δίκαιο! Θέλεις να μου πεις (προσωπικά) ότι καλώς περιμένω μετάθεση από το 2001, φτάνοντας στα 99 μόρια (πια), χωρίς πλαστά μόρια, χωρίς Άγιο Ευστράτιο, χωρίς γραφείο; Καληνύχτα!
Περίμενε το...Ερχεται τρέχοντας...Ε,ρε,μυαλά που υπάρχουν....
Πες το στα παιδιά μου....ή πώς θα το έλεγες στα δικά σου παιδιά!!!!
Αυτό το διάβασες;Γιατί ο κ. Κουράκης δεν ανακοίνωσε ποτέ τα μόρια; Γιατί ανέχθηκε να χαρακτηρίζονται συλλήβδην όλοι ρουσφετολόγοι για χάρη έστω ελάχιστων τους όποιους θα μπορούσε να είχε αποπέμψει;