0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[....όταν ο Κουρακης έκανε τον έλεγχο (4ος/2015) υποσχέθηκε ανακοίνωση των μορίων..και των προτιμήσεων.
Α,ρε Αρβανιτόπουλε...Εδωσες πολύ πόνο τότε και απ'ότι φαίνεται δίνεις πολύ πόνο ακόμα σε διάφορους που δήθεν κόπτονται για τη νομιμότητα αλλά κάνουν μόκο-τσιριμόκο σε άλλες περιπτώσεις παρανομιών ή αποδεδειγμένα αντισυνταγματικών πράξεων όπως,ενδεικτικά αναφέρω,το πετσόκομμα των μισθών και συντάξεων μας,ο ένφια,η περικοπή αν όχι εξαφάνιση της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης,η επιβολή νόμων με τη μορφή κατεπείγοντος στη βουλή που μας αφορούν όλους κτλ.Ρε μάγκες πείτε το ευθέως και μη μπλέκετε το νόμο στις βρωμοδουλειές σας:μας πείραξε που κάποιοι πήγατε στα σπίτια σας και μεις μείναμε στου.......τη μάνα,γιαυτό εδώ και 3 χρόνια ψάχνουμε να βρούμε τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας για να βγάλουμε παράνομη τη διαδικασία.Είστε φαρισαίοι και υποκριτές όμως γιατί δεν κάνετε το ίδιο και στα υπόλοιπα ζητήματα που σας αφορούν.Ντροπή σας!Και μη ξανακούσω οτι θέλετε σεβασμό γιατί δεν σας αξίζει...ΥΓ:Ξέχασα όμως,έπρεπε ο Αρβανιτόπουλος τότε να βγάλει σε διαθεσιμότητα 6000 εκπαιδευτικούς όπως του είχαν ζητήσει με διαδικασίες εξπρές οι ξένοι εκβιαστές,για να δω τότε τι θα λέγατε.Θα σας άρεσε να είσασταν μέσα σε αυτό το νούμερο???Όχι,ε???Καλά το φαντάστηκα.....
Η Ελλάδα χρειάζεται κι άλλους σαν εσένα για να πάει μπροστά!Απαράμιλλο ήθος και ύφος, αναντίρρητο αίσθημα δικαίου!Υπόδειγμα ανθρώπου και εκπαιδευτικού, εύγε συνάδελφε!ΥΓ: Πάνω στη βιασύνη σου ξέχασες να ρίξεις στο τραπέζι και το μεσανατολικό...
Δεν πρέπει να υπάρχει προσφυγή μόνο στο ΣτΕ που (απ'ό,τι είπατε) εκδικάζεται στις 26/1. Πρέπει και η προσφυγή ΑΚ1515/2013 στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών που εκδικάστηκε στις 18/1 να αφορά στις μετατάξεις. Άρα, αν όντως αφορά στις μετατάξεις, περιμένουμε απόφαση κι από κει. Και το ΔΕΑ δε θα κοιτάξει τη συνταγματικότητα μόνο, αλλά και το αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Οπότε έχει μέλλον η υπόθεση...
Ναι,ναι,και μην ξεχνάμε επίσης οτι την υπόθεση θα την κρίνουν επίσης μετά από προσφυγή των 50-100 ''αδικημένων'' που εδώ και 3 χρόνια δίνουν το δικό τους προσωπικό αγώνα δικαίωσης,ηθικής και πάνω απ'όλα αξιοπρέπειας(η σειρά τυχαία):-η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ-το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα τη Σορβώνη-ο διεθνής οργανισμών αναξιοπαθούντων-η πρόεδρος του κέντρου δια βίου μάθησης της
Κατανοητός ο εκνευρισμός σου, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιος θεωρείς ότι είναι ο τρόπος να διεκδικήσει κάποιος το δίκιο του. Να ρωτάει εσένα; Γιατί λίγο μου κάνεις από τα λεγόμενα σου, ότι θεωρείς τους πάντες τόοοοοοοοοοοσο λίγους να σε κρίνουν. Αντιθέτως ότι θεωρείς τον εαυτό σου τόοοοοοοοοοσο ικανό να κρίνεις τους πάντες. Στην τελική βέβαια, αν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, λίγη σημασία θα έχει το τι λες και το τι πιστεύεις. Για την ιστορία, ούτε μεταταγμένος είμαι, ούτε "αδικημένος". Τα γεγονότα αναφέρω. Εσύ αντιθέτως μας λες ότι πρώτα πρέπει να αντιδράσουμε για το μνημόνιο και μετά για τις μετατάξεις. Εγώ πάλι λέω ότι μπορούν να γίνουν και τα 2 ταυτόχρονα.
Κανένας εκνευρισμός φίλε μου,κάνεις λάθος.Εγώ απλά θέτω μερικά ερωτήματα στα οποία δεν απαντά κανείς από τους αδικημένους.Επίσης γιατί ενοχλήθηκες με το ''λίγος'' και όχι με τον οχετό που ρίχνουν στους μεταταγμένους οι διάφοροι?Θα σου πώ γιατί,γιατί το παίζεις ουδέτερος αλλά είσαι εγκάθετος.Και να σου πω και κάτι,γιατί μάλλον δε γνωρίζεις.Μετά τη πάροδο 2 χρόνων,τίποτα δεν μπορεί να ακυρωθεί στο δημόσιο.Οπότε ξύδι...Πού είσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό και βγήκατε τώρα όλοι οι θιγμένοι ωσάν τα σαλιγκάρια στη βροχή,τώρα που βγήκε μία έκθεση άνευ ουσίας?