0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατανοητός ο εκνευρισμός σου, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιος θεωρείς ότι είναι ο τρόπος να διεκδικήσει κάποιος το δίκιο του. Να ρωτάει εσένα; Γιατί λίγο μου κάνεις από τα λεγόμενα σου, ότι θεωρείς τους πάντες τόοοοοοοοοοοσο λίγους να σε κρίνουν. Αντιθέτως ότι θεωρείς τον εαυτό σου τόοοοοοοοοοσο ικανό να κρίνεις τους πάντες. Στην τελική βέβαια, αν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, λίγη σημασία θα έχει το τι λες και το τι πιστεύεις. Για την ιστορία, ούτε μεταταγμένος είμαι, ούτε "αδικημένος". Τα γεγονότα αναφέρω. Εσύ αντιθέτως μας λες ότι πρώτα πρέπει να αντιδράσουμε για το μνημόνιο και μετά για τις μετατάξεις. Εγώ πάλι λέω ότι μπορούν να γίνουν και τα 2 ταυτόχρονα.
Οι μετατάξεις μας ως ατομικές επωφελείς διοικητικές πράξεις δεν είναι δυνατόν να ανακληθούν, σύμφωνα με τη νομολογία, ούτε λόγω μεταγενέστερης διαφορετικής εκτίμησης των δεδομένων που υπήρχαν κατά την έκδοσή τους, δηλαδή επειδή η Διοίκηση μετέβαλε αντιλήψεις, (ΣτΕ 4045/1976, 4412/1987, 3064/1991) ούτε για λόγους σκοπιμότητας (ΣτΕ 1317/1976, 3376/1982)Επίσης η τυχόν επανάληψη της ήδη διενεργηθείσης κρίσεως (με την ανάκληση των πράξεων μετάταξης βάσει των ειδικών διατάξεων του Ν.4172/2013 και την διενέργεια νέων μετατάξεων με βάση τις γενικές διατάξεις) θα επέφερε αστάθεια στις έννομες σχέσεις και αβεβαιότητα περί το δίκαιο, δεδομένου ότι από τις πράξεις της Διοίκησης βάσει του Ν.4172/2013 έχουν αποκτηθεί καλόπιστα δικαιώματα που χρήζουν προστασίας. Παράλληλα, ανοίγει αναπόφευκτα ο δρόμος για αναδρομικές ακυρώσεις και ανακλήσεις όλων των υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεων & μετατάξεων) των εκπαιδευτικών από εδώ και στο εξής, στο πλαίσιο της αποκατάστασης των εκάστοτε θιγομένων συναδέλφων τους από τις δικαστικές και τις διοικητικές αρχές.Καλο ειναι γενικά αντί να νομικιζουμε να ρωτάμε και κανέναν δικηγόρο στη ζωή μας κλέφτες να γίνουν κι αυτοι;
Ο δικηγόρος μου προσωπικά ειναι η μητέρα μου αλλα τα συγκεκριμένα που επικαλούμαι ειναι απο το εξώδικο που εστάλη στο Υπουργείο Παιδείας απο την Συντονιστική Επιτροπή Μεταταγμένων Υπάρχει στο Διαδίκτυο και ειναι ένα άκρως εμπεριστατωμένο εξώδικο σύμφωνα με τη γνώμη πολλών νομικών Τωρα ναι όντως η μαμά μου θέλει να με παραμυθιάζει χρονια τωρα μου λέει οτι ειμαι η καλύτερη αλλα στο κομμάτι της δουλειάς μου δε παίζει παιχνιδάκια ούτε αυτή ούτε ο Κος Θεοδωρόπουλος νομίζω δικηγόρος Θεσσαλονίκης
Εγώ προσωπικά ναι δεν ανησυχώ