0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πόρισμα υποβλήθηκε στο Υπουργείο πριν σχεδόν 10 μήνες. Εντός 2 μηνών έπρεπε το Υπουργείο να απαντήσει με τις ενέργειες επί της πρότασης του πορίσματος (είτε να το αποδεχτεί, είτε να το απορρίψει αιτιολογημένα). Προφανώς, διάλεξε το 2ο.Θεωρώ ότι ο λόγος δημοσιοποίησης του πορίσματος αυτές τις μέρες αποτελεί μέρος επικοινωνιακής τακτικής και έχει να κάνει με μοχλό πίεσης, αφενός μεν από όσους έχουν προσφύγει στα δικαστήρια και στο ΣΤΕ (μνημονεύοντας πλέον και το πόρισμα σε ανακοινώσεις τους) για τις επικείμενες συνεδριάσεις, αφετέρου δε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ανακινούν εκ νέου το θέμα των εκπαιδευτικών της Α/θμιας που δεν πήραν μετάθεση τη χρονιά των μετατάξεων, ενώ είχαν περισσότερα μόρια και θα επανακαταθέσουν την περσινή τροπολογία τους (μνημονεύοντας και αυτοί πλέον το πόρισμα), την οποία είχε απορρίψει ο Φίλης.
Ουδόλως θα απασχολήσουν τα δικαστήρια αυτά που αναφέρεις.. Ο χρόνος για την εκδίκαση μετράει αντίστροφα.. Προσδεθείτε..
Αν το απέρριψε να μας πουν την αιτιολόγηση. Για την οποίαν φυσικά θα κριθούν..
Οι μετατάξεις μας ως ατομικές επωφελείς διοικητικές πράξεις δεν είναι δυνατόν να ανακληθούν, σύμφωνα με τη νομολογία, ούτε λόγω μεταγενέστερης διαφορετικής εκτίμησης των δεδομένων που υπήρχαν κατά την έκδοσή τους, δηλαδή επειδή η Διοίκηση μετέβαλε αντιλήψεις, (ΣτΕ 4045/1976, 4412/1987, 3064/1991) ούτε για λόγους σκοπιμότητας (ΣτΕ 1317/1976, 3376/1982)Επίσης η τυχόν επανάληψη της ήδη διενεργηθείσης κρίσεως (με την ανάκληση των πράξεων μετάταξης βάσει των ειδικών διατάξεων του Ν.4172/2013 και την διενέργεια νέων μετατάξεων με βάση τις γενικές διατάξεις) θα επέφερε αστάθεια στις έννομες σχέσεις και αβεβαιότητα περί το δίκαιο, δεδομένου ότι από τις πράξεις της Διοίκησης βάσει του Ν.4172/2013 έχουν αποκτηθεί καλόπιστα δικαιώματα που χρήζουν προστασίας. Παράλληλα, ανοίγει αναπόφευκτα ο δρόμος για αναδρομικές ακυρώσεις και ανακλήσεις όλων των υπηρεσιακών μεταβολών (μεταθέσεων & μετατάξεων) των εκπαιδευτικών από εδώ και στο εξής, στο πλαίσιο της αποκατάστασης των εκάστοτε θιγομένων συναδέλφων τους από τις δικαστικές και τις διοικητικές αρχές.Καλο ειναι γενικά αντί να νομικιζουμε να ρωτάμε και κανέναν δικηγόρο στη ζωή μας κλέφτες να γίνουν κι αυτοι;
Ο δικηγόρος μου προσωπικά ειναι η μητέρα μου αλλα τα συγκεκριμένα που επικαλούμαι ειναι απο το εξώδικο που εστάλη στο Υπουργείο Παιδείας απο την Συντονιστική Επιτροπή Μεταταγμένων Υπάρχει στο Διαδίκτυο και ειναι ένα άκρως εμπεριστατωμένο εξώδικο σύμφωνα με τη γνώμη πολλών νομικών Τωρα ναι όντως η μαμά μου θέλει να με παραμυθιάζει χρονια τωρα μου λέει οτι ειμαι η καλύτερη αλλα στο κομμάτι της δουλειάς μου δε παίζει παιχνιδάκια ούτε αυτή ούτε ο Κος Θεοδωρόπουλος νομίζω δικηγόρος Θεσσαλονίκης