*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4786554 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #18620 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 06:47:15 pm »
Συνάδελφοι, ψυχραιμία! Ο κύβος ερρίφθη…

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο ΣτΕ, δεν πήρε άλλη αναβολή, οπότε θα γνωρίζουμε σε λίγους μήνες την απόφαση. Αυτή η απόφαση θα είναι καθοριστική για τις επόμενες κινήσεις του Υπουργείου, καθώς θα έχει τη βαρύτητα του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας και το Υπουργείο θα είναι υποχρεωμένο να την εκτελέσει. Πιστεύω ότι το πόρισμα θα επηρεάσει την κρίση των δικαστών. Περιέχει αδιάψευστα στοιχεία για την παράνομη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων. Ας ελπίσουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι μόνο για τις προϋπάρχουσες ειδικότητες (που βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί οι 132 αμετάθετοι ΠΕ11, όπως συμφέρει να λένε οι μεταταγμένοι, αλλά και όσοι πήραν μετάθεση σε όμορο νομό και όχι στον τόπο των συμφερόντων τους ή αυτοί που δεν έχουν ακόμα οργανική), αλλά και για τις νέες ειδικότητες. Γιατί και στις νέες ειδικότητες έχουν υπάρξει αδικίες, κυρίως με τα κενά-πλεονάσματα και τις επιπλέον θέσεις που δόθηκαν στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως επιβεβαιώνεται και από το σχετικό πόρισμα.

Δεν ξέρω αν θα αποφασιστεί η ανάκληση των μετατάξεων, άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε, το πολιτικό κόστος θα είναι μεγάλο. Θέλω όμως να δοθεί ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την υπόθεση.

Πάντως έχω να παρατηρήσω ότι μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος οι μεταταγμένοι χαμήλωσαν λίγο τους τόνους… Υπογράφουν εσπευσμένα «ενωτικά» ψηφίσματα αλληλεγγύης ζητώντας να πάρουν όλοι ανεξαιρέτως οργανική (τους πήρε ξαφνικά ο πόνος για τους άλλους), λες και οι οργανικές είναι στραγάλια…

Με προυποθέσεις πάντα, μην ξεχνιόμαστε: «Ενδεικτικά με την σύσταση όλων των οργανικών θέσεων, τις οποίες, αφού αποδώσει ισάριθμες σε όλους τους μεταταγμένους, διενεργήσει κατόπιν και όλες τις μεταθέσεις για τους προϋπάρχοντες συναδέλφους μας»

Αλήθεια, οι υπόλοιποι 3300 μεταταγμένοι που βρίσκονται για να υπογράψουν;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2017, 07:25:10 pm από teacher_ »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:16:39 »

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18621 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 07:37:46 pm »
Έλα teacher, ηρέμησε......Να υποθέσω προϋπάρχουσα ειδικοτητα Α/θμιας;

Αν δεν υπήρχε αυτός ο νόμος, νέες οργανικές οι παλιες ειδικοτητες δεν θα βλεπατε ποτέ. Εσείς θέλετε καί οι οργανικές να συσταθούν και ο νόμος να κριθεί αντισυνταγματικός. Να ανάψεις λαμπάδα στον Αρβανιτοπουλο που δημιούργησε οργανικές από τον πουθενά και σου έδωσε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς με πλάγιο τρόπο.....

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18622 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 07:44:41 pm »
Αγαπητέ μου, μια χαρά ήρεμος είμαι, αλλά μάλλον έπεσες έξω, δεν ανήκω σε προϋπάρχουσα ειδικότητα. Ξέρεις υπάρχουν αδικημένοι και στις νέες ειδικότητες...

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18623 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 07:58:06 pm »
Άρα κατά της διαδικασίας στρεφεσαι και όχι κατά του νόμου. Νομίζω την αντισυνταγματικότητα του νόμου εκδικαζε σήμερα το ΣΤΕ.
Εν τω μεταξύ το πόρισμα για εμάς της μη κοινές έλεγε ότι συστάθηκαν περισσότερες οργανικές από ότι προβλέπονταν. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2017, 08:02:07 pm από gioas »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:16:39 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18624 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 08:13:14 pm »
Δεν ξέρω αν εδώ σε αυτό το φόρουμ υπάρχει χειρότερο νήμα από αυτό με τις μετατάξεις! Έχω καιρό να γράψω, γιατί βαρέθηκα να με βρίζουν και να με λένε βύσμα επειδή πήρα μετάταξη από έναν νομό με πλεονάζοντες όπως ήμουν κι εγώ! Το άτομο που μάλιστα με καταράστηκε εδώ μέσα, άλλο δεν εμφανίστηκε... Τυχαίο; Δεν νομίζω. Προφανώς θα δικαιώθηκε και θα πήρε κι αυτό μετάταξη τελικά, διαφορετικά θα είχε αφηνιάσει! Άντε λοιπόν ας ανακληθούν οι μετατάξεις να ησυχάσετε όλοι εσείς οι αδικημένοι, να πάμε κι εμείς οι βυσματομεταταγμένοι στο διάολο να τελειώνουμε πια... Έλεος πια... ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων εδώ μέσα που είναι συνάδελφοί μου! Άντε ας γυρίσουμε στη δευτεροβάθμια από την οποία φύγαμε... θα επιβιώσουμε μην ανησυχείτε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ... για όλους έχει ο Θεός... κανείς δεν χάνεται... το ψωμί σας δεν θα σας το φάμε!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος teacher76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18625 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 08:17:03 pm »
Ναι, λοιπόν...είμαι μια μεταταγμένη...με γάμο....παιδιά....εντοπιότητα....συνυπηρέτηση...αρκετά χρόνια υπηρεσίας.... υπηρεσίας μέσα στην τάξη ακόμα και με τεράστια κοιλιά και οχι σε γραφεία.....ή στο σπίτι μου...μεταπτυχιακό...πυσδε προέλευσης ίδιο με το πυσπε μετάταξης.....πυσπε που έδινε τριαπλάσιες θέσεις μεταταγμένων από αυτούς που τελικά πήγαν....πυσπε από το οποίο έφυγαν 15 της ειδικότητάς μου το 2015 και ήρθε ένας και κανένας το 2016...με κανέναν προϋπάρχοντα στη διάθεση,όλους τους μεταταγμένους με οργανικές και αρκετά οργανικά κενά ακάλυπτα....

Με εμένα προσωπικά να είμαι στο σχολείο 8 με 2, να αφιερώνω ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας των μαθημάτων μου, να εκπονώ ευρωπαϊκά προγράμματα υπερωριακά και να βραβεύομαι με τους μαθητές μου, να μη ζητάω ούτε ευρώ από το σχολείο μου,να βάζω χρήματα από την τσέπη μου για να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ θέλω....

Ναι λοιπόν...να μάθουν οι γονείς ποιοι κάνουν μάθημα στα παιδιά τους....πολύ θα το ήθελα!!!

Να ανακληθούν οι μετατάξεις....αλλά και όλες οι μεταθέσεις δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας από το 2013 και μετά...ειδικά αυτές του 2015...που κάποιοι έπιασαν Αττική με λιγότερα απο 30 μόρια... που λόγω μετατάξεων κάποιοι είδαν μετάθεση που δεν θα έβλεπαν ούτε σε 10 χρόνια...

Να ανακληθούν...να πάω πίσω στη δευτεροβάθμια την οποία συνειδητά επέλεξα και απαρνήθηκα λόγω έμμεσου χαρακτηρισμού όσων ήταν στη διάθεση ως πλεονάζοντος προσωπικού και με δεδομένη την διαθεσιμότητα τεχνικών ειδικοτήτων...ή να περάσω την ίδια 'νόμιμη'αυτη τη φορά διαδικασία για να καταλήξω εκεί που είμαι τώρα...

Θεωρώ όμως ότι κάτι τέτοιο θίγει τα συμφέροντα 3500 μεταταγμένων και το μεγάλο ποσοστό ικανοποιημένων από τους προϋπάρχοντες στις μεταθέσεις του 2015...όσο για αυτούς που δεν πήραν...οι περισσότεροι απο αυτούς με νέα διαδικασία πάλι ανικανοποίητοι θα μείνουν.

Ποιός θα αποφασίσει να δημιουργήσει τέτοιο ντόμινο?

Και γιατί εγω και οι άλλοι μεταταγμένοι που σε μεγάλο ποσοστό ειναι σαν και εμένα, αντίθετα με τα όσα αυθαίρετα λέγονται περί βυσμάτων εδώ μέσα, να αγχωθούμε και να αρχίσουμε να υπογράφουμε?

Μην ψάχνετε λοιπόν που είναι οι υπόλοιποι μεταταγμένοι!

The test of a man's or woman's breeding is how they behave in a quarrel. Anybody can behave well when things are going smoothly.
(George Bernard Shaw : 1856-1950 : The Philanderer)

Αποσυνδεδεμένος diamantinos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18626 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 08:36:53 pm »
Δεν ξέρω αν εδώ σε αυτό το φόρουμ υπάρχει χειρότερο νήμα από αυτό με τις μετατάξεις! Έχω καιρό να γράψω, γιατί βαρέθηκα να με βρίζουν και να με λένε βύσμα επειδή πήρα μετάταξη από έναν νομό με πλεονάζοντες όπως ήμουν κι εγώ! Το άτομο που μάλιστα με καταράστηκε εδώ μέσα, άλλο δεν εμφανίστηκε... Τυχαίο; Δεν νομίζω. Προφανώς θα δικαιώθηκε και θα πήρε κι αυτό μετάταξη τελικά, διαφορετικά θα είχε αφηνιάσει! Άντε λοιπόν ας ανακληθούν οι μετατάξεις να ησυχάσετε όλοι εσείς οι αδικημένοι, να πάμε κι εμείς οι βυσματομεταταγμένοι στο διάολο να τελειώνουμε πια... Έλεος πια... ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων εδώ μέσα που είναι συνάδελφοί μου! Άντε ας γυρίσουμε στη δευτεροβάθμια από την οποία φύγαμε... θα επιβιώσουμε μην ανησυχείτε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ... για όλους έχει ο Θεός... κανείς δεν χάνεται... το ψωμί σας δεν θα σας το φάμε!!!
Να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:
Δεν υπάρχει χειρότερη υπηρεσιακή μεταβολή από αυτή των υποχρεωτικών μετατάξεων.
Στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης όσοι ήλθαν τίμια θα ξαναέλθουν και ναι, οι βυσματομεταταγμένοι θα γράφουν δακρύβρεχτα κείμενα γιατί θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ....
Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για λογαριασμό όσων χρησιμοποίησαν κάθε δόλιο μέσο εις βάρος συναδέλφων και κάνουν και τα θύματα....
Η αλήθεια είναι μια και θα σας πονά για πάντα είτε ανακληθούν είτε όχι.....!!!!

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18627 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 08:41:47 pm »
Οταν πήρα την απόφαση να κανω μετάταξη λέγανε οτι ειναι παγίδα και και αποτελει προθάλαμος για απολύσεις,
οταν την πήρα μετά κοπων και βασανων λέγανε οτι την πάτησα και δεν πρόκειται να μου δωσουν οργανική αλλά χαρτί απόλυσης,
τωρα που δώσανε οργανικές λένε ότι θα τις ανακαλέσουν.

Ναι, ανάκληση των μετατάξεων εδώ και τώρα, να γυρίσουμε όλοι πισω στην οργανική μας και εννοείται ανάκληση ολων των υπηρεσιακών μεταβολών απο το 2013 μέχρι και σήμερα. Και μετά να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18628 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:06:48 pm »
Τα πολλά λόγια είναι περιττά και για τις δύο πλευρές. Δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση.

Αποσυνδεδεμένος diamantinos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18629 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:22:06 pm »
Τα πολλά λόγια είναι περιττά και για τις δύο πλευρές. Δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση.

Ό,τι και να αποφασίσει το ΣΤΕ και για όποιον λόγο το αποφασίσει δεν θα αλλάξει η αλήθεια της άθλιας υπηρεσιακής μεταβολής.
Αποτελεί όνειδος για την εκπαιδευτική κοινότητα.
...και επειδή δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε....παρόλο που δεν αναμένουμε τίποτε...ας μην ξεχνάμε:

"....η υπ΄ αριθμ. 49/Α/2016 ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ που διενήργησε  το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 4 παρ. 4 του Ν. 3613/2007"

Ε. ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεδομένου ότι από τις διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα της παρούσης προκύπτει ότι η ακολουθηθείσα διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων έγινε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 82 παρ. 11 του ν.4172/2013, προτείνεται η ανάκληση του συνόλου των διοικητικών πράξεων που εκδόθηκαν στο πλαίσιο αυτής.

Αποσυνδεδεμένος Nym

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18630 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:23:30 pm »
Συμφωνώ απόλυτα.

Συνάδελφοι, η υπόθεση εκδικάστηκε τόσο στο διοικητικό εφετείο όσο και στο ΣτΕ. Ας πρυτανεύσει η σοβαρότητα και η νηφαλιότητα στο παρόν νήμα ενόψει της έκδοσης των αποφάσεων και ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τους όρους ενός έλλογου διαλόγου αποφεύγοντας να εκφυλίσουμε το νήμα σε βαλβίδα εκτόνωσης ψυχολογικής έντασης.

Ό,τι και να πούμε πλέον τα δικαστήρια θα κρίνουν.

Μια τελευταία παρατήρηση.

Εκτιμώ ειλικρινά ότι αν ακυρωθεί η διαδικασία των μετατάξεων, το υπουργείο δεν θα προβεί σε επανάληψή της λαμβάνοντας υπόψη:

α. τα στενά δημοσιονομικά πλαίσια εντός των οποίων θα έπρεπε να κινηθεί το υπουργείο για να πληρώσει τις απομένουσες οργανικές ανάγκες της Α/θμιας σε διδακτικό προσωπικό στο σύνολο της επικράτειας, ιδιαίτερα στις νέες ειδικότητες. Άπαξ και καταργηθούν οι μετατάξεις, θα εκλείψει και ο λόγος σύστασης των οργανικών θέσεων στην Α/θμια, ενώ σε μια ενδεχόμενη πολιτική αλλαγή δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα υπάρξει η πολιτική βούληση για διεύρυνση της οργανικής σύνθεσης της Α/θμιας.

β. τη δασκαλοκρατούμενη ΔΟΕ η οποία καιροφυλακτεί και θεωρώ ότι θα υπονομεύσει τη θέση των ειδικοτήτων στην Α/θμια, όπως διαφάνηκε από τη διάχυτη ανησυχία που επικράτησε στη συνάντηση όλων των αιρετών στην Αθήνα τη Δευτέρα 23/1, στην οποία έγινε παραδεκτό το γεγονός ότι πλέον ο κλάδος των δασκάλων καταγράφει εκτρωματικές υπεραριθμίες στη συντριπτική πλειονότητα των ΠΥΣΠΕ μετά από τη μείωση των ωρών του που επέφερε ο νόμος Φίλη. Δεν πρόκειται οι της ΔΟΕ να αφήσουν τους δασκάλους έκθετους.

Εν αναμονή των αποφάσεων λοιπόν. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:45:06 pm από Nym »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #18631 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:25:05 pm »
Στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης όσοι ήλθαν τίμια θα ξαναέλθουν και ναι, οι βυσματομεταταγμένοι θα γράφουν δακρύβρεχτα κείμενα γιατί θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ....
Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για λογαριασμό όσων χρησιμοποίησαν κάθε δόλιο μέσο εις βάρος συναδέλφων και κάνουν και τα θύματα....

Ο κ. Κουράκης είχε την δυνατότητα μετα τον έλεγχο που διέταξε με λεπτομερή εγκύκλιο να δώσει στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα του ελεγχου όπως και πίνακες με τα μόρια, προτιμήσεις όλων των αιτούντων και τις μετακινήσεις όλων των μετατασσόμενων με λεπτομερείς ενδείξεις  διαπιστωτικών πράξεων ενστάσεων ή δικαστικών αποφάσεων. Παρά τις υποσχέσεις του δεν το έπραξε....τους λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος. Είμαστε κατηγορούμενοι και δεν γνωρίζουμε το ακριβές πόρισμα ούτε τις πηγές του για απολογηθούμε  για όλους αυτούς τους χαρακτηρισμους. Με 179 μόρια τότε  πήρα την μετάταξη και δεν απολογηθώ σε κανέναν που συλληβδην θεωρεί τους πάντες και τα πάντα βύσματα. Ποια ηταν διαχρονικά η στάση της ΔΟΕ και πότε βοήθησε να βρεθεί μια λύση; Ηξεις αφήξεις ανάλογα με τα συμφέροντα της. Διαβάστε μόνο τις δυο τελευταίες ανακοινώσεις της και όσοι έχετε διάθεση να καταλάβετε θα καταλάβετε. Η ΟΠΚΕ πότε έχει δίκιο όταν προσφεύγει στο ΣΤΕ κατά του νόμου ή όταν εκδίδει ΔΤ και ζητά να αποδοθούν οι οργανικές στις νεοεισερχόμενες ειδικότητες που είναι υπό ομηρία; Αλήθεια με τις 1500 περίπου θέσεις που σύστησε ο κ. Κουράκης το 2015 και δόθηκαν μεταθέσεις...θα ανακληθούν και αυτές  ως συνέπεια  μιας πιθανής ανάκλησης των μετατάξεων;
Οι αλλεπάλληλες υπηρεσιακές μεταβολές μετά το 2013 και στις δυο βαθμίδες θα ανακληθούν και αυτές ως συνέπεια των μετατάξεων.; Οι διάφορες επιστημονικές ενώσεις με ανακοινώσεις ζήτησαν επίμονα κοινοποίηση των μορίων...αλλά ουδείς το έπραξε.

Παράθεση
Στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης όσοι ήλθαν τίμια θα ξαναέλθουν και ναι, οι βυσματομεταταγμένοι θα γράφουν δακρύβρεχτα κείμενα γιατί θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη .

Εσυ μπορείς να εγγυηθείς οτι στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης...θα ξαναγίνουν ή θα μας φάει όλους το μαύρο σκοτάδι; Μήπως εχεις αντιληφθεί τι ειδους "μεταρρυθμίσεις" έρχονται;
Όσοι θεωρήσατε ότι θα λύνατε το πρόβλημα με καθαρή πολιτική λύση,με "ρεβανσισμό" και όχι με καθαρά νομικά και εκπαιδευτικά κριτήρια (καταλαβαίνετε πολύ καλα τι εννοω) ανοίξατε μεγάλη πληγή η οποία αν δεν κλείσει σύντομα με συμβιβαστικό τρόπο θα αποτελέσει την θρυαλλίδα για δυσάρεστες εξελίξεις που θα αφορούν όλους μας.

ΥΓ. Για να προλάβω άστοχες επιθέσεις υπηρετώ μακριά από τον λεγόμενο "τόπο συμφερόντων μου" και το 2013 έκανα νέα αρχή την οποία, όπως και πολλοί άλλοι σαν εμενα, δεν είναι δυνατόν να αλλάξω πάλι.

========================
Μόλις διάβασα το σχόλιο του Nym.....προσοχή στο α και το β!!!
Έχει απόλυτο δίκιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:41:02 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ »
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18632 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:26:25 pm »
Σιγά μην κλάψουμε κιόλας! Που βλέπεις εσύ δακρύβρεχτα κείμενα... μάλλον εσείς μυξοκλαίτε όλη την ώρα...
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
« Απάντηση #18633 στις: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:42:01 pm »
Παράθεση
Παράθεση από: diamantinos στις Μάιος 18, 2015, 09:02:36 μμ
Η ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΡΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, MAILS, ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ.

Από πότε είναι γνωστό το πόρισμα;; Ποιες οι πηγές του;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2017, 09:46:41 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ »
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636