0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν εδώ σε αυτό το φόρουμ υπάρχει χειρότερο νήμα από αυτό με τις μετατάξεις! Έχω καιρό να γράψω, γιατί βαρέθηκα να με βρίζουν και να με λένε βύσμα επειδή πήρα μετάταξη από έναν νομό με πλεονάζοντες όπως ήμουν κι εγώ! Το άτομο που μάλιστα με καταράστηκε εδώ μέσα, άλλο δεν εμφανίστηκε... Τυχαίο; Δεν νομίζω. Προφανώς θα δικαιώθηκε και θα πήρε κι αυτό μετάταξη τελικά, διαφορετικά θα είχε αφηνιάσει! Άντε λοιπόν ας ανακληθούν οι μετατάξεις να ησυχάσετε όλοι εσείς οι αδικημένοι, να πάμε κι εμείς οι βυσματομεταταγμένοι στο διάολο να τελειώνουμε πια... Έλεος πια... ντρέπομαι για λογαριασμό κάποιων εδώ μέσα που είναι συνάδελφοί μου! Άντε ας γυρίσουμε στη δευτεροβάθμια από την οποία φύγαμε... θα επιβιώσουμε μην ανησυχείτε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ... για όλους έχει ο Θεός... κανείς δεν χάνεται... το ψωμί σας δεν θα σας το φάμε!!!
Τα πολλά λόγια είναι περιττά και για τις δύο πλευρές. Δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση.
Να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:Δεν υπάρχει χειρότερη υπηρεσιακή μεταβολή από αυτή των υποχρεωτικών μετατάξεων.Στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης όσοι ήλθαν τίμια θα ξαναέλθουν και ναι, οι βυσματομεταταγμένοι θα γράφουν δακρύβρεχτα κείμενα γιατί θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ....Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για λογαριασμό όσων χρησιμοποίησαν κάθε δόλιο μέσο εις βάρος συναδέλφων και κάνουν και τα θύματα....Η αλήθεια είναι μια και θα σας πονά για πάντα είτε ανακληθούν είτε όχι.....!!!!
Στην απίθανη περίπτωση ανάκλησης όσοι ήλθαν τίμια θα ξαναέλθουν και ναι, οι βυσματομεταταγμένοι θα γράφουν δακρύβρεχτα κείμενα γιατί θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη .
Παράθεση από: diamantinos στις Μάιος 18, 2015, 09:02:36 μμΗ ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΡΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, MAILS, ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς ΟΛΟΥΣ. ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ.