0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ sliverΘα σου απαντήσω αμέσως για το 2Έχεις δίκιο και είναι γνωστό τοις πάσι! Όμως εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό......Αναφέρομαι στην πιθανή περίπτωση να ανακαλέσει και να παραπέμψει την διαδικασία στις καλένδες!!Εδώ γίνεται και τώρα που σου γράφω το απόλυτο χάος με την αργία ή μη των τριών Ιεραρχών.....Για το 1...άστο καλύτερα...θα πικραθούμε...!!...Προσωπικά δεν εχω με κανέναν...αν και ειλικρινά σε πληροφορώ..έλαβα πμ με την υποτιθέμενη ταυτότητα μου....!!!Για το 3 Έχω εκθέσει όταν έπρεπε τις αποψεις μου...και είναι γνωστές...δεν τις επαναλαμβάνω.Όσο για τον κ. Κουρακη...άλλα υποσχέθηκε δεν έκανε ούτε τα μισά, ο δε ρόλος του είναι κομβικός στην όλη ιστορία και πριν αναλάβει και αφού ανάλαβε...και μην βαριέσαι να τα ακούς.
Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί και η δημοσιοποίηση σε αυτό το χρονικό σημείο της έκθεσης του Σ.Ε.Δ.Δ. (η οποία υπάρχει από την άνοιξη του 2016) σύμφωνα με την οποία οι «υποχρεωτικές» μετατάξεις των εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκαν το 2013 από τη
Ως προς το σημειο 2 υπενθυμιζω οτι εχουν αυτοκληθει πλεοναζον προσωπικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται...
Εκπαιδευτικός που πήρε μετάταξη από τη
Αναφερομαι στην διαπιστωτικη πραξη πλεοναζοντος προσωπικου, στην πλατφορμα μεσω της οποιας εγιναν οι αιτησεις κλπ.Αποτελει κοινο τοπο. Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω. Τα γεγονοτα.
ΥΓ. Δεν πήρες οργανική ακόμα;
Γιατί πήρες εσύ; Μεταφορά θέσεων από τη
Οι οργανικές έχουν συσταθεί. Δεν έχουν κατανεμηθεί σε σχολεία. Δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες.Εφόσον εκδικάστηκαν οι υποθέσεις, οι αποφάσεις θα βγουν ό,τι και να γίνει. Αν εν τω μεταξύ οι προσφεύγοντες παραιτηθούν της δίκης (δεν το βλέπω εύκολο και γιατί να το κάνουν άλλωστε; Εγώ ανάμεσα σε μια ρύθμιση του υπουργού και σε μια δικαστική απόφαση, θα προτιμούσα το 2ο, ώστε να μη μπορεί να μου προσάψει κανείς τίποτα), απλά θα το αναφέρει στο κείμενο της απόφασης. Οι αποφάσεις θα βγουν πλέον σίγουρα.