0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω για Αβθμια να σου πω.Για Δβθμια που ξέρω ποτέ οι μεταθέσεις και οι μετατάξεις δεν γίνονταν βάσει οργανικών σε σχολεία (οριστικές τοποθετήσεις).Επίσης μιας και μιλάμε για ΠΕ86, δεν θα έπρεπε να έχουν δοθεί ούτε μεταθέσεις ούτε και μετατάξεις πέρσι αλλά και φέτος βάσει οργανικών σε σχολεία γιατί πολύ απλά αυτές επίσημα (ΦΕΚ) δεν έχουν συσταθεί.Αρα τα "παιχνίδια" γίνονται με βάσει οργανικών σε επίπεδο περιοχών μετάθεσης. Αυτές ποτέ δεν τις μαθαμε στην Δβθμια (και αν είσαι και αρκετά παλιός και προέρχεσαι και από Δβθμια ξέρεις τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια με διορισμούς και μεταθέσεις). Γι ατό σου είπα και παραπάνω ότι δόθηκαν μετατάξεις σε περιοχές μεταθέσεων που εξαντλήθηκαν οι μεταθέσεις ή δεν ζήτησε κανένας μετάθεση. Πλέον οι περιοχές που απομένουν μπορούν να δοθούν και σε νέους διορισμούς (βλέπε ΑΣΕΠ 2008 ή δικαιοθέντες δικαστικά). Οτι αλλαγές προκύψουν ή "προκύψουν" του χρόνου να είμαστε καλά ενδιαφερόμενοι και μη.
Μίλησα με την Κα Μπουζιάνη στο τηλέφωνο: σε ερώτησή μου πότε αναμένεται να γίνει η κατανομή των οργανικών των μη κοινών ειδικοτήτων μου απάντηση ότι πρέπει πρώτα να εκδοθεί το σχετικό ΦΕκ (προφανώς...)Όταν της επισήμανα ότι αυτό είναι θέμα ημερών και ότι μπορεί να εκδοθεί ακόμη και μέσα στην εβδομάδα και ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα μου είπε ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει, δεν γνωρίζει κάτι σχετικό και ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης για το πότε θα δοθούν.Την πίεσα και άλλο και τότε αρκετά ενοχλημένη μου ζήτησε να περιμένω, πήγε να ρωτήσει την Διευθύντρια της Διεύθυνσης (κα Κοροβέλη;; δεν άκουσα καλά) και τελικά μου απάντησε ότι δεν υπάρχει σχετικά πληροφόρηση.Αυτά.
2 Αυτή η αποστροφή της Μπουζιάνη περί ύπαρξης πολιτικής βούλησης με ανησυχεί: αν υπήρχε πολιτική βούληση το ζήτημα αυτό θα είχε αντιμετωπιστεί εδώ και 3-4 χρόνια!!!!
Γνωρίζει καποιος συναδελφος να μας πει, μετα τη συνεδριαση του ΚΥΣΠΕ, που προτεινε/εισηγηθηκε τις μεταταξεις απο δευτεροβαθμια σε πρωτοβαθμια, όσοι δεν ικανοποιήθηκαν, τι κάνουν εάν εξακολουθούν να επιθυμουν μεταταξη για α/θμια; Η αίτηση εχει ισχύ μεχρι ποτε? Γινονται αιτησεις επανεξετασης του αρχικού αιτήματος? Γίνεται αίτηση εκ νέου κάποια άλλη χρονική στιγμή? Γνωρίζει καποιος να μας πει; Ευχαριστω, καλημερα!
Δημοσιεύθηκε επιτέλους το ΦΕΚ 1921/τ.
Πιέστε για άμεση απόδοση...Μην τους αφήνετε γιατί είναι ικανοί να πουν δεν προλαβαίνουμε του χρόνου....Καλή τοποθέτηση παιδιά
Ευχαριστούμε linkproviderΦυσικά και πρέπει να πιέσουμε για άμεση εφαρμογή του ΦΕΚ και άμεση απόδοση των οργανικών φέτος και όχι του χρόνου και.............βλέπουμε....!!